18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
W poradniku trening dla osób zaczynających ćwiczyć z ciężarem własnego ciała - kalistenika , ćwiczenia z pomocą dentki od rowera, dzieki której Będziesz w stanie nie tylko wykonać więcej powtórzeń każdego ćwiczenia,ale również Zbudujesz większą siłę i wytrzymałość wykonując ćwiczenia dokładnie i technicznie...

w tutorialu:
* przykładowy trening dla osób zaczynających ćwiczyć z masą własnego ciała - kalistenika / street workout
* podstawowe ćwiczenia budujące siłę,
* poprawna technika wykonania ćwiczeń
* dentka od rowera i jej zastosowanie w treningu z własną masą ciała

zapraszam do obejrzenia
Zgłoś
Sonal 2015-06-07, 19:37 1
Grubasy nie zrozumieją. Sam miałem lekką nadwagę (tak z 10kg), od dwóch lat regularnie robię małe co nieco - i się po prostu mega lepiej czuję. 4 dychy na karku i na pewno nie po to by się podobać małolatom, ale by mieć więcej energii na co dzień. A w bonusie mam lepszą sylwetkę.
Zgłoś
Antybozia666 2015-06-07, 19:40
Ostatnio mam takie wrażenie że ludzie którzy coś ćwiczą, są "fit, eco itd" są jak świadkowie Jehowy. Zewsząd wyłażą pukają i próbują nakłonić do podążania ich ścieżką życia. Taki huj nie chce mi się.

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
acassis 2015-06-07, 19:53
Rzeszów na bulwarach ???
Zgłoś
c................h 2015-06-07, 20:13 2
Był kiedyś piękny bilbord z reklamą siłowni i fitnes, ze sloganem:
"Jesteś gruby i brzydki?
Przyjdź do naszego klubu
Bądź tylko brzydki."
Zgłoś
Nicker 2015-06-07, 20:41
Za Rzeszów zawsze piwko
Zgłoś
contowsky 2015-06-07, 20:56
"dentka od rowera"

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Lumpy1 2015-06-07, 20:59
20 film a ja dopiero na to trafiłem??
Piwko bo też się w to bawię

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
aleleble 2015-06-07, 21:03
Jeśli chodzi o podnoszenie na drążku,to polecam trening armstronga.W ok 4 tygodnie zwiększylem ilość powtórzeń nad chwytem z 8 do 23.
Zgłoś
pemb 2015-06-07, 21:28 1
"Była moda na śpiewnie, tańce, poszukiwanie złota gotowanie... wszystko przeminęło. teraz czas na ćwiczenia i zdrowe odżywianie. bo to takie cool. kurwa. i tak na coś zdechniecie."
Ty zdechniesz pierwszy (oczywiście jeśli mnie albo kogoś innego uprawiającego jakiś sport nie spotka nieszczęśliwy wypadek).
Zgłoś
P................e 2015-06-07, 22:21
Ktoś tam wyżej pisał o modzie na siłkę. Oczywiście, że ma rację. Teraz wszędzie widzi się jakiś napompowanych sztucznymi wynalazkami pizdusiów z gładkimi mordami i dłoniami nieskalanymi pracą, którzy zapierdalają wszędzie z tymi torbami sportowymi w których noszą te chujowe plastikowe pojemniki z chujowym żarciem i liczą każdą kalorię jak baby i nawet kawałka placka na święta nie zjedzą ani łyka piwa się nie napiją bo niezdrowe. Nie widzą nic oprócz siłki, wpierdalają jakieś gówniane odżywki, napompują klatę na leżąco i pierdolą o tym jacy będą zdrowi bo nie piją, nie palą a jedzą zdrowo i ćwiczą. A tu taki chuj, bo za kilka/kilkanaście lat siądą im stawy, zjebie się serce, płuca, wątroba, trzustka, nerki. 4-5 lat wstecz tego nie było. A takie ćwiczenie jak na filmiku to ja rozumiem. Sam tak ćwiczę i nie narzekam, a i piwem czy kiełbasą z grilla nie pogardzę.
Zgłoś
SexRex 2015-06-07, 22:50
Mam pytanie do autora bądź do innej osoby która ogarnia ten temat. Podczas wykonywania pompek cholernie boli mnie prawy nadgarstek, czy są jakieś ćwiczenia mogące je zastąpić?
Zgłoś
konfycjusz3312 2015-06-07, 23:01
Zawsze kiedy ćwiczyłem na siłowni, zwracałem uwage aby nie robić przeprostu (w łokciach czy kolanach), lub w ogole nie prostować maksymalnie ręki. Przy zwykłych pompkach to nie jest takie ważne, ale w późniejszym etapie, np. podczas robienia przysiadów, może to powodować poważne kontuzje stawów. Poza tym, gdy nie prostujemy całkowicie ręki w łokciu mięśnie cały czas są napięte i trening jest efektywniejszy. Nie jestem ekspertem, ale do tej pory jeszcze nie ujebało mi kończyn. Myślę że dla osób początkujących ważne jest to, żeby nie nauczyć się złych nawyków.
Zgłoś
c................h 2015-06-08, 0:00 3
kiedy ktoś wspomina o przeprostach stawów, zawsze przypomina mi się ta idiotka
Zgłoś
yonderbrack 2015-06-08, 0:26 3
Chędogi_Rzułf napisał/a:

Trening fizyczny i workout zawsze na propsie. Ale dętka kurwa a nie dentka.

A druga sprawa. Coraz częściej ludzie wpierdalają wyraz "dla" w miejsce, gdzie go nie powinno być: "dzięki temu łatwiej wykonywać pompki, szczególnie DLA osób początkujących". No kurwa "szczególnie osobom początkującym" a nie "szczególnie dla osób początkujących".

Analogicznie:
"muszę pomóc rodzicom" a NIE "muszę pomóc DLA rodziców"
"życzę mu" a NIE "życzę DLA niego"
"zazdroszczę mu" a NIE "zazdroszczę DLA niego"

Szanujcie swój język i nie róbcie z siebie gorszych wieśniaków niż jesteście.

Im dalej na północny-wschód Polski, tym częściej tak autochtoni mówią... przynieś herbatę dla mamy to standard... Pozdrawiam Białystok.

HELL YEAH!
Zgłoś
X................J 2015-06-08, 8:15
@Chędogi_Rzułf Skoro z ciebie taki cwaniak i wg. ciebie język nie może się z czasem zmieniać, to serdecznie polecam ci mówić staropolskim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów