I bez siłowni sie da
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co wy pierdolicie o nogach jak koleś ma spodnie i to całkiem luźne? Poza tym takie pieńki wcale nie muszą być ciężkie i wie to każdy kto w życiu chociażby rąbał drewno. 10 kg bym im nie dał większą trudność pewnie sprawia niewygodne trzymanie niż waga.
Kurwa debile normalne ma nogi. Zreszta jesli pracuje w lesie, to mogl sie dorobic takich miesni. Bylem, pracowalem, jest na prawde ciezko.
Ps. na chuj wy sie wypowiadacie na temat miesni i sposobow ich rozwijania, jak nie macie na ten temat bladego pojecia.
Zdrowe i silne miesnie mozna zbudowac bez silowni, ciezarow i treningu w domu i sa na to sposoby, bez sterydow, diet. Ale wy naogladaliscie sie koksa i bedziecie tu ludziom jakies prawdy pierdolic.
Ps. na chuj wy sie wypowiadacie na temat miesni i sposobow ich rozwijania, jak nie macie na ten temat bladego pojecia.
Zdrowe i silne miesnie mozna zbudowac bez silowni, ciezarow i treningu w domu i sa na to sposoby, bez sterydow, diet. Ale wy naogladaliscie sie koksa i bedziecie tu ludziom jakies prawdy pierdolic.
@Żołądkowa No fakt, ma nogi sztuk dwie a czy normalne to nie wiem jakieś popierdolone mogą też być.
Ps. No tak chuj z rocznym stażem na siłowni, chuj z tym że kulturystyka powstała przed hardkowowym to się nie liczy ważne, że Ty wiesz lepiej bo rozwijanie siły i masy to niekoniecznie to samo.
Na sucho to nawet trawa nie rośnie
Ps. No tak chuj z rocznym stażem na siłowni, chuj z tym że kulturystyka powstała przed hardkowowym to się nie liczy ważne, że Ty wiesz lepiej bo rozwijanie siły i masy to niekoniecznie to samo.
Na sucho to nawet trawa nie rośnie
Prokurator napisał/a:
bo rozwijanie siły i masy to niekoniecznie to samo.
Moze nam powiesz cos wiecej na ten temat?
Łokurwa, a ja durny pytałem trenera jednego, drugiego, trzeciego, co i jak mam robić, czytałem, rozmyślałem, kombinowałem i eksperymentowałem, a wystarczyło wejść na sadola i poczytać, co prawdziwi fachowcy maja do powiedzenia na temat ćwiczeń.
Zawsze mnie tacy ludzie inspirowali, przychodziło sobie takie chude toto na siłownie, zaczynało swoje pierwsze ćwiczenie, mięśnie się napinały i nagle okazywało się, ze to chucherko ma taką rzeźbę, że większość z nas dałaby się za to pochlastać. Bruce Lee też taki był.
Jeśli ktoś chce ćwiczyć, to i worki z gównem będą odpowiednim narzędziem, zaś drogi karnet na najmodniejszą siłke w mieście może okazać się po prostu zbędny.
Zawsze mnie tacy ludzie inspirowali, przychodziło sobie takie chude toto na siłownie, zaczynało swoje pierwsze ćwiczenie, mięśnie się napinały i nagle okazywało się, ze to chucherko ma taką rzeźbę, że większość z nas dałaby się za to pochlastać. Bruce Lee też taki był.
Jeśli ktoś chce ćwiczyć, to i worki z gównem będą odpowiednim narzędziem, zaś drogi karnet na najmodniejszą siłke w mieście może okazać się po prostu zbędny.
jak DOBRZE ćwiczyć,to bez jebanych prochów.
javal napisał/a:
Biedni ludzie z przed 100~~+ lat nie mieli siłowni wszyscy pewnie byli chudzi i słabi . Po wpisach wnioskuje że prawdziwe mięśnie i siła to wynalazek xx wieku.
Mięśnie tak. Zachowanie dużej masy mięśniowej wymaga dużo paliwa a dużo paliwa dla wszystkich to dopiero XX wiek. Siła to inna sprawa. Weź się posiłuj na rękę z budowlańcem z pięćdziesiątka na karku. Zobaczysz, że bez rzeźby i z brzuchem można mieć grabę silną jak ciągnik siodłowy. Zobacz, jak wyglądają zawodowi drwale, a ile taki ma siły, to nawet nie chcę wiedzieć .
Jeśli zaś chodzi o trening w domu, to trzeba mieć przede wszystkim miejsce. W bloku w 60m2 to sobie można najwyżej prawicę poćwiczyć . Nie wstawię ławki, nie wstawię sztangi, nawet o hantle bym sobie regularnie wybijał zęby. Poza tym musiałbym mieć 12, 14, 16, 24 i 36... a to już magazyn z żelastwem. Wolę siłownię, zwłaszcza że mam prawie za rogiem .
Pozdrawiam,
Sidian
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów