I bez siłowni sie da
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poczekamy, zobaczymy co z tym tematem będzie
Nie pierdolcie mi tu, po siłce to ja sobie też moge nagrywać jak napierdalam workiem z kartoflami! Widać ze spędza więcej czasu na siłce niż z dziewczyną!
Ja ćwicząc w domu miałem efekty lepsze niż po siłowni.
A co z nogami? Jak trenuje chłopak jakiś kick boxing czy MT to nie potrzebuje mieć wielkich ud, a wy się zawsze tego czepicie kurwa koksy wielkie...
A co z nogami? Jak trenuje chłopak jakiś kick boxing czy MT to nie potrzebuje mieć wielkich ud, a wy się zawsze tego czepicie kurwa koksy wielkie...
Lupido
Ćwicząc w domu będziesz miał tylko efekty jako początkujący, ani nie zbudujesz prawdziwej siły ani konkretnej masy, w końcu mięśnie będą potrzebowały cięższego bodźca - siłownie (czyt trening z ciężarami)
A z nogami... w dupie byłeś %)
Ćwicząc w domu będziesz miał tylko efekty jako początkujący, ani nie zbudujesz prawdziwej siły ani konkretnej masy, w końcu mięśnie będą potrzebowały cięższego bodźca - siłownie (czyt trening z ciężarami)
A z nogami... w dupie byłeś %)
Znajomy mówi że za barem nóg nie widać... Ale jednak jak się już rusza dupsko na siłownie to dla zdrowia i symetrycznego rozwoju o nogach fajnie pamiętać(zwłaszcza że jak trzeba kobiecie lodówkę przenieść to nogi i plecy pracują)
Pac,
Jak masz dobry trening w domu to i efekty będą odpowiednie. Oczywiście, że masz rację w tym co napisałeś, pod warunkiem, że konkretną masą nazwiesz 100kg+ do wzrostu 180cm, kiedy w pasie jest 88cm (tak na swoim przykładzie, bo mam taką budowę xP). Chujowo w domu ćwiczyłeś, a siłownia dała Ci większe możliwości.
P.S. Gdyby nie przysiady 3x w tygodniu to efekt byłby mierny, tak jak tam wyżej pisałeś
Jak masz dobry trening w domu to i efekty będą odpowiednie. Oczywiście, że masz rację w tym co napisałeś, pod warunkiem, że konkretną masą nazwiesz 100kg+ do wzrostu 180cm, kiedy w pasie jest 88cm (tak na swoim przykładzie, bo mam taką budowę xP). Chujowo w domu ćwiczyłeś, a siłownia dała Ci większe możliwości.
P.S. Gdyby nie przysiady 3x w tygodniu to efekt byłby mierny, tak jak tam wyżej pisałeś
Nie ma chyba śmieszniejszego widoku niż wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm i nózkami jak u kogucika!
A nie, jest! Wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm, nogami jak u kogucika i maleńkim, tyciutkim czymś udającym penisa
A nie, jest! Wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm, nogami jak u kogucika i maleńkim, tyciutkim czymś udającym penisa
Ja mam bardzo dobrze zbudowane nogi, bo 10 lat w klubie piłkarskim grałem. Teraz czas na górę ;] 191 cm i 93 kg na razie ;]
Nogi + dupa + dół pleców = magazyn siły. Bez tego nie da się wejść na odpowiednie obciążenia, żeby zrobić naprawdę porządną górę. Dół nie musi być duży, ale musi być silny. Duże obciążenia, mało powtórzeń i nie ma opierdalania.
Biedni ludzie z przed 100~~+ lat nie mieli siłowni wszyscy pewnie byli chudzi i słabi . Po wpisach wnioskuje że prawdziwe mięśnie i siła to wynalazek xx wieku.
Chcę zobaczyć jak koleś tym gównem robi rozpiętki
Co do tematu nóg to nie ma kulturysty (nawet amatora) który by odpuszczał trening tak obszernej partii mięśni. Jak odpuszcza to zwykła pizda nie kulturysta amator...
Co do tematu nóg to nie ma kulturysty (nawet amatora) który by odpuszczał trening tak obszernej partii mięśni. Jak odpuszcza to zwykła pizda nie kulturysta amator...
bloodwar napisał/a:
Wierzysz w bujdy wymyślane przez kolesi, którym się nie chce zapierdalać na trening, męczyć się przez tyle dni w roku? I wygodnie im jest mówić, że taki dobrze zbudowany koleś ma małego ptaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów