Drodzy sadole tak powinno się ćwiczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@solight
Hipster? Co to ku**a jest? Powiem Ci, że nie ważne 40,60,80,100 czy 200 kilo masy. Ważne jest to, żebyś ruszył dupę sprzed PC i zaczął coś robić, czego Ci życzę jeśli nie uprawiasz obojętnie w jakiej formie aktywności ruchowej.
/Jak na 23 lata bardzo fajny awatar.
Hipster? Co to ku**a jest? Powiem Ci, że nie ważne 40,60,80,100 czy 200 kilo masy. Ważne jest to, żebyś ruszył dupę sprzed PC i zaczął coś robić, czego Ci życzę jeśli nie uprawiasz obojętnie w jakiej formie aktywności ruchowej.
/Jak na 23 lata bardzo fajny awatar.
Najgorsze jest to, że co poniektórzy dobierają zbyt duże ciężary w stosunku do swojej siły. Latają im ręce tak jak pokazał ironicznie Paweł na filmiku. Z doświadczenia wiem, że najważniejszym jest poprawne wykonanie ćwiczenia.
nogi rób!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów