Drodzy sadole tak powinno się ćwiczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Chujowe jak barszcz z Biedronki... Komu nie szkoda czasu niech ogląda, reszta niech przegląda dalej bo szkoda czasu...
Komu się podoba to ręka do góry? Hyh
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Sapphiron napisał/a:
Chujowe jak barszcz z Biedronki... Komu nie szkoda czasu niech ogląda, reszta niech przegląda dalej bo szkoda czasu...
Sam żeś chujowy. Nie śmigasz na siłownię to nie rozumiesz.
Zmotywowal mnie jebany , ide na silke, wskocze pod prysznic i wracam
Kominiarki używa po to ponieważ ciepło najbardziej ucieka przez głowę. Jak byś ćwiczył to byś wiedział o co chodzi
Dobry koleś. Fajnie troluje internetowych specjalistów od kulturystyki. Wejdźcie na jakieś forum sportowe to zrozumiecie o co chodzi. Porady typu- trzeba jeść 6 posiłków dziennie co 2,5 godziny każdy, trzeba pić minimum 5 litrów wody dziennie, przed snem trzeba jeść twaróg, nie można jeść kanapek, bolą mnie oczy odkąd zacząłem brać kreatyne...
Jefrjeitor napisał/a:
Dobry koleś. Fajnie troluje internetowych specjalistów od kulturystyki. Wejdźcie na jakieś forum sportowe to zrozumiecie o co chodzi. Porady typu- trzeba jeść 6 posiłków dziennie co 2,5 godziny każdy, trzeba pić minimum 5 litrów wody dziennie, przed snem trzeba jeść twaróg, nie można jeść kanapek, bolą mnie oczy odkąd zacząłem brać kreatyne...
a co ty masz do 6 posiłków dziennie?? dieta to podstawa (70%) sukcesu i 5-6 posiłków dziennie to norma..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów