Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up No tak napiszmy jakiś przepis i zwolnijmy z myślenia, bo mamy regulacje, to jest największe kalectwo obecnej cywilizacji, chuj z sensem i logiką, mamy prawo to ślepo według niego
zamknij kurwa morde tłuku! Według twojej zjebanej logiki to kierowca kierował się "sensem i logiką"? Widzi kurwa cwel pierdolony z daleka, że jest przejście, widzi, że stoją auta więc zerowa kurwa widoczność lewego wejścia na pasy a on zapierdala bez żadnych kurwa obaw. Zawsze ale to zawsze w takiej sytuacji jak jest zakorkowane i jakieś auta na jednym pasie stoją przed i za pasami, to trzeba zwolnić do takiej prędkości, żeby nawet jak ci ktoś wybiegnie to musisz zdążyć się zatrzymać! Nie wiem czy masz prawko, ale za takie pierdolenie to należy ci się but na ryj i utrata uprawnień do końca życia.
A dzieciaczka powinni nauczyć że na przejście się nie wbiega NIGDY. Ale to tylko dziecko. To na kierowcy ciąży obowiązek przewidywania.
Nie ma w tym przypadku mowy o żadnym wtargnięciu.
PS: smieszne komentarze węgli w filmiku.
zamknij kurwa morde tłuku! Według twojej zjebanej logiki to kierowca kierował się "sensem i logiką"? Widzi kurwa cwel pierdolony z daleka, że jest przejście, widzi, że stoją auta więc zerowa kurwa widoczność lewego wejścia na pasy a on zapierdala bez żadnych kurwa obaw. Zawsze ale to zawsze w takiej sytuacji jak jest zakorkowane i jakieś auta na jednym pasie stoją przed i za pasami, to trzeba zwolnić do takiej prędkości, żeby nawet jak ci ktoś wybiegnie to musisz zdążyć się zatrzymać! Nie wiem czy masz prawko, ale za takie pierdolenie to należy ci się but na ryj i utrata uprawnień do końca życia.
Uuuu ale grozą powiało Ja tam takie materiały dzieciom pokazuje i uczę, że winę ponosi pieszy, który nie upewnił się czy może bezpiecznie przejść przez drogę, ale ty i tobie podobni ucz swoje dzieci, że kierowca ma mieć na baczności to, że ty i twoje pociechy mają w dupie zadbanie o własne bezpieczeństwo, bo prawnie będzie jego wina, możesz sobie to kiedyś zapisać jako epitafium na grobie
Uuuu ale grozą powiało Ja tam takie materiały dzieciom pokazuje i uczę, że winę ponosi pieszy, który nie upewnił się czy może bezpiecznie przejść przez drogę, ale ty i tobie podobni ucz swoje dzieci, że kierowca ma mieć na baczności to, że ty i twoje pociechy mają w dupie zadbanie o własne bezpieczeństwo, bo prawnie będzie jego wina, możesz sobie to kiedyś zapisać jako epitafium na grobie
Dokładnie. Rozpędzone dwie tony mają w chuju twoje pierwszeństwo. Niektórzy tak pewnie wchodzą na przejścia pod nadjeżdżające auta jakby chwile wcześniej zrobili save-a.
Najważniejsze że małej się nic nie stało . Ale ile jest przypadków co idą młoty w kapturach , słuchawki w uszach i walą przed siebie jak ślepi .
To na pieszym powinien ciążyć obowiązek upewnienia się po dojściu do granicy pasa ruchu, że może bezpiecznie wejść na następny, jeśli widoczność jest ograniczona. Jeździłoby się płynniej, bezpieczniej, bo pole widzenia i możliwości nagłego zatrzymania są u pieszego rzędy wielkości większe niż w samochodzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów