Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-08-15, 22:08 ]
Gdybym tam był to nie ważne z kad by młody był. Za szmaty bym chwycił i dzwoń po rodziców. Była by gruba jazda
Ja też sądzę że tu polecą maczety kiedyś i to tak za jakieś 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jesteśmy niekompatybilni z nimi i tyle
Zaorany jak szmata przez sadoli, zgaszony jak pet, sponiewierany, będziesz nadal tutaj siedział, bez honoru i godności. Bo nic więcej nie potrafisz
I dalej będziesz rzygał tymi wysrywami
Co ty pierodlisz śmietniczku..... Zaorany ? Kurwa czym ? Pokaż mi gdzie z czym ? I nie nie zakończę kariery bo takie pingwiny tego chcą..... I wytłumacz mi czemu mam tu nie siedzieć bocie z 2022 roku...
Jak na ukropa to dobrze po polsku pyskuje
Jak nauczyłeś tak gówno szczeka :l
ja tam nie widzę Ukraińca, ten dzieciak to moim zdaniem Polak, stanowczo za dobrze po polsku przeklina, a babsztyl rzucił się na dzieciaka z łapami, policja powinna się nią zainteresować
byle bambus w zanzibarze potrafi wydukać taki tekst, żadna filozofia. a młodzi upadlńcy chodzą do polskich szkół, dziecko chłonie języki jak gąbka wodę!
Ja też sądzę że tu polecą maczety kiedyś i to tak za jakieś 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jesteśmy niekompatybilni z nimi i tyle
za 10 lat będzie za późno! to jest ostatni dzwonek, żeby ich ustawić, bo za 10lat będą pełnoprawnymi obywatelami i chuja im kto zrobi!
najlepszym przykładem jest zachód, który na czas nie zareagował, a czarna zaraza rozlała się na całe kraje....
Jak na ukropa to dobrze po polsku pyskuje
Tu jest ukrofobia ogólna i wszystko będą robić żeby na Ukraińców zwalniać. Tylko czemu? Źli Ukraińcami robotę podebrali, bo pracują a nie tną w chuja? Odbili im kobiety bo nie są ulanymi wiecznie nienawidzącymi nikogo knurami? A nie to napewno przez Wołyń.
[ Dodano 2024-08-15, 23:13 ]
Obciągacze banderowskiego pęta już się zlecieli by bronić UPAdlińskiego gówna i szkalować Polaków To was właśnie wszystkich łączy wy śmiecie - nienawiść do Polski i Polaków.
Najgorsze jest to że gadasz na swoich i udajesz Polaka. Chyba że w pijackim łbie ujebalo ci się że jesteś Polakiem?
Tu jest ukrofobia ogólna i wszystko będą robić żeby na Ukraińców zwalniać. Tylko czemu? Źli Ukraińcami robotę podebrali, bo pracują a nie tną w chuja? Odbili im kobiety bo nie są ulanymi wiecznie nienawidzącymi nikogo knurami? A nie to napewno przez Wołyń.
Najgorsze jest to że gadasz na swoich i udajesz Polaka. Chyba że w pijackim łbie ujebalo ci się że jesteś Polakiem?
argument o zabieraniu pracy innym jest tak wkurwiający, że nawet nie chce się tego komentować!
ale takich ściemniaczy jak ukraincy dawno nie widziałem w tym kraju! chodzą, bo im się należy, a że pracy u nas od chuja to uważają, że i tak ich nikt nie zwolni, bo do pracy potrzeba.. jebane mieszacze powietrza!
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
Przeciez to stare nagranie spod basenu w kozienicach. I nie pisz głupot że ten chłopak to nie ukrainiec i że propaganda ble ble ble jak nie znasz sprawy. Aż dziwne ze to dopiero teraz wyszło jak ta sytuacja miała miejsce rok temu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów