Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
argument o zabieraniu pracy innym jest tak wkurwiający, że nawet nie chce się tego komentować!
ale takich ściemniaczy jak ukraincy dawno nie widziałem w tym kraju! chodzą, bo im się należy, a że pracy u nas od chuja to uważają, że i tak ich nikt nie zwolni, bo do pracy potrzeba.. jebane mieszacze powietrza!
Problem jest tak, że nie było innego wyjścia, niż Ukraińców wpuścić. Ale większość idiotów tego nie rozumie.
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
😡😡😡Nie przeciągaj struny,kłamliwy propagandzisto! 😡Pełno tu ich jak WSZY!Asfaltowali moją ulicę!Chciałam się dowiedzieć czy przywrócą szykanę..4-ECH ROBOTNIKÓW PYTAŁAM,ANI BEE,ANI MEE,ANI KUKURYKU bo to upaińcy,nie znali j.polskiego! 😡W marketach-też ich pełno!Jako kierowców autobusów miejskich!To jest,obliczona na kilka pokoleń,AKCJA PRZYMUSOWEGO ŁĄCZENIA DWÓCH PAŃSTW!😡Trwa to już od lat!Nobel upainki Tokarczuk,podającej się za Polkę!Kilka lat temu-premiera Strasznego Dworu Moniuszki!POLSKI KANON!-MAZUR!-ODTAŃCZONY PRZEZ POLSKI BALET NIE W POLSKICH KONTUSZACH ALE W UPAIŃSKICH STROJACH LUDOWYCH! 😡DYRYGENT za pulpitem-UPAINIEC! 😡W polskiej TVP Kultura-"upaińska czytanka";noż;q.....!!!Komu mydlisz oczy? 😡
😡😡😡Nie przeciągaj struny,kłamliwy propagandzisto! 😡Pełno tu ich jak WSZY!Asfaltowali moją ulicę!Chciałam się dowiedzieć czy przywrócą szykanę..4-ECH ROBOTNIKÓW PYTAŁAM,ANI BEE,ANI MEE,ANI KUKURYKU bo to upaińcy,nie znali j.polskiego! 😡W marketach-też ich pełno!Jako kierowców autobusów miejskich!To jest,obliczona na kilka pokoleń,AKCJA PRZYMUSOWEGO ŁĄCZENIA DWÓCH PAŃSTW!😡Trwa to już od lat!Nobel upainki Tokarczuk,podającej się za Polkę!Kilka lat temu-premiera Strasznego Dworu Moniuszki!POLSKI KANON!-MAZUR!-ODTAŃCZONY PRZEZ POLSKI BALET NIE W POLSKICH KONTUSZACH ALE W UPAIŃSKICH STROJACH LUDOWYCH! 😡DYRYGENT za pulpitem-UPAINIEC! 😡W polskiej TVP Kultura-"upaińska czytanka";noż;q.....!!!Komu mydlisz oczy? 😡
Japierdole co za debil...
Nawet nie rozumieją co ten typ gada, nie słyszą jaki ma akcent, jak zaciąga po ukraińsku/rosyjsku, wystarczy, ze mówi po polsku - ameby stwierdzą - niet, nie Ukrainiec, to prowokacja... Załóżcie dobre słuchawki na uszy i posłuchajcie jak typek gada. Cały czas ma akcent silnie wschodni.
DOdatkowo - ta dziewczyna doskonale wiedziała kto to jest, dlatego wydarłą się, że ma wypieprzać na Ukrainę. To też do ameb nie dociera. Dlaczego? Bo dodał to użytkownik ukro-sceptyczny.
sadistic.pl - ameba zone, daily for you... Filma lata od rana po Twitterze i jest zweryfikowany. Żadna prowokacja. Młody gnojek wychowywany przez pato-przybyszów. I nie, nie mam nic do Ukraińców, którzy harują ciężko i wychowują dzieci u na w PL w pocie czoła dokładając do naszego PKB. Ale litości... Te ukrofilksie podjazdy to już jest zwyrodnienie o podłożu seksualnym.
Bez odbioru.
Zaorany jak szmata przez sadoli, zgaszony jak pet, sponiewierany, będziesz nadal tutaj siedział, bez honoru i godności. Bo nic więcej nie potrafisz
I dalej będziesz rzygał tymi wysrywami
Wsadź łapy do kwasu i przestań pierdolić 24/7 głupoty gimbusie, a dla idiotów, ten "piskliwy" akcent można łatwo rozpoznać, na tym portalu widze że średnie IQ to 75-80, jak koczkodany.
Jak na ukropa to dobrze po polsku pyskuje
chciałeś powiedzieć zaciąga po rusku jak ukraińska sprzedawczyni
mam tego łajna pełno wokół siebie w krakowie
bukwa to bukwa jedno gówno mawiał mój dziadek
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
Chuj wbijam w animozje między użytkownikami sadola.
Ale trzeba być niedojebanym żeby nie słyszeć charakterystycznego akcentu ukraińskiego, czy tam innego ruskiego, jeden chuj. Polak to na pewno nie był.
[ Dodano: 2024-08-16, 07:55 ]
Slava Ukrainie.
Jak ma mas reprezentować madka p0lka z takiej patologii, to już wolę małego ukra.
Nie dziwne. Polak w życiu nie napisałby takiego komentarza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów