To je Ukraina, tego nie pojmiesz!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa gruba propaganda, wez wypier...
jak dla mnie to bydło z majdanu rozgonić ciężkim sprzętem i tyle w tym temacie.
UP2
Co ty pierdolisz, jaka propaganda? Przecież to są kurwa fakty...
Co ty pierdolisz, jaka propaganda? Przecież to są kurwa fakty...
Teraz raszpla znowu do żłoba się pcha. Za dwa lata Majdan zażąda głowy Kliczki i jej.
ukraińcy to chyba są bardziej niezdecydowani od nas
żadnych ukraincow w unii, jeszcze kurwa im brakuje zasilkow i nastepnym nierobom placic
szczerze sram na to co się tam dzieje,mogą zrobić tam masową orgie,rozłożyć wykurwiście wielki bazar,zbudować drugą Strefe 51,wisi mi to,my tutaj mamy o wiele gorszy kurwidołek,dodatkowo tym cwelom rząd chce udostępnić szpitale mając rodaków głębiej niż w dupie,dlatego czekam aż rozpierdolą cały ten cyrk i będzie spokój...
Nasze Słońce Peru też najlepszego kontraktu na gaz w Europie nie podpisało i też go ktoś kocha w tym kraju , że już druga kadencję rządzi i zobaczycie na trzecia go wybiorą :p
Arab94, zakładam, że 5-6 lat temu byłeś jeszcze w podstawówce, a do oglądania wiadomości pewnie dalej cie zmusza nauczycielka WOS-u. Po pierwsze, Ukraina nigdy nie miała wejść do unii, a jedynie podpisać umowy ułatwiające handel. Po drugie, był taki czas kiedy Rosjanie zakręcali Ukraińcom gaz w środku zimy każdego 1 stycznia i w ramach negocjacji naliczali im coraz to większy wirtualny dług. Umowa, którą podpisała Tymoszenko, to oczywiście była przegrana Ukrainy, ale w tym czasie nie było żadnej innej możliwości. Potem przyszedł prorosyjski pajac i będąc chyba największym hipokrytą na świecie, skazał Tymoszenko.
No i teraz tacy idioci jak ty, nie wiedzący nic o niczym, rozpowszechniają komiksy z przesłaniem, że Ukraińcom brakuje logicznego myślenia. Tacy ludzie, którzy nie ogarniają co się dzieje, a za to łykają każdą manipulacyjną medialną papkę, zagwarantowali nam właśnie 6 lat rządów rudego skurwiela.
No i teraz tacy idioci jak ty, nie wiedzący nic o niczym, rozpowszechniają komiksy z przesłaniem, że Ukraińcom brakuje logicznego myślenia. Tacy ludzie, którzy nie ogarniają co się dzieje, a za to łykają każdą manipulacyjną medialną papkę, zagwarantowali nam właśnie 6 lat rządów rudego skurwiela.
Z nich się śmiejecie a my też łykamy propagandę jak miło - to przecież nie kto inny jak Polacy odrzucili po pierwszych wolnych wyborach od 50 lat komusze łapy od ukochanego kraju, żeby potem... znowu je oddać w komusze łapy Kwacha i Millera, ledwo po kilku latach.
Mało Polska ma swoich probelmów, żeby się tak w kółko interesować problemami Ukraińców ?
Autor tej historyjki w postaci obrazka, dostaje soczyste "propsy" Święta prawda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów