18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
Od autora przetłumaczone-"siedzieliśmy spokojnie przy altance muzyka grała cicho nagle podeszło 7-10 pijanych Polaków spytali sie "ukrainiec?" Odpowiedzieliśmy "tak" dostaliśmy trzy mocne ciosy, ukradli również głośnik JBL.

Zgłoś
chochlikhero166 2024-10-01, 17:51 2
tu_przemek napisał/a:

Ale ty masz silną psychikę

Ukurwińsko
Zgłoś
bohun2006 2024-10-01, 17:55 3
tak na oko wiek poborowy ,więc powinien słuchać wycia katiuszy a nie jbl
Zgłoś
Ryju1983 2024-10-01, 17:58 1
Normalnie się wzruszyłem 🤣🤣🤣
Zgłoś
Hendidendi 2024-10-01, 18:29 2
Typowo ukraińskie niedojebane mordy
Zgłoś
miliaszuk 2024-10-01, 18:41
Jak widać za mało wpierdolu było, mogli lać ich aż karetka by musiała zabierać z chodnika.
Zgłoś
Maras0803 2024-10-01, 18:47 7
TwójCzarnyPan napisał/a:

chciałbyś ginąć za Tuska i Kaczyńskiego?

Jakim skończonym debilem trzeba być, żeby coś takiego napisać? Ty nie masz mózgu, albo jesteś niedorozwinięty. Rządu bronisz czy swojej Ojczyzny? Debilu skończony jak nie odróżniasz tych dwóch rzeczy, to siedź cicho na piździe i się nie udzielaj.
Zgłoś
elim 2024-10-01, 19:00 2
Wniosek z tego taki - jeśli chcesz publicznie słuchać muzyki, nawet przez jakiś charczący głośnik jbl to tego nie rób.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-01, 19:10
CiapaTy_dydol napisał/a:

To już nie jest grupa biednych kobiet z dziećmi, które uciekają przed wojną. Teraz ta młodzież dorasta i ma konkretnie wyjebanie na ukraine. Teraz są w Polsce i im wolno, i im się należy.

To dobrze, wyrosną na Polaków. Przydadzą się nam.

CiapaTy_dydol napisał/a:

Tak jak kiedyś było mi ich szkoda, kiedy to ruski zaatakowali i nawet sam pomogłem pewnej kobiecie z dwójką dzieci, tak teraz na nich patrzeć nie mogę.

Odgrzewasz stary tekst ruskich troli z 2022. On już wyszedł z mody, zmień płytę.
Zgłoś
Belzedup666 2024-10-01, 19:13 3
Jak wojna to siedzieć. Na pizdach w domu a nie grillowanie i imprezy. Qrwy takie biedne bo wojna a oni na balecie cały czas. Siedzieć w domu i słuchać informacji czy nie czas na fron się zbierac
Zgłoś
CiapaTy_dydol 2024-10-01, 19:19 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

To dobrze, wyrosną na Polaków. Przydadzą się nam.
Odgrzewasz stary tekst ruskich troli z 2022. On już wyszedł z mody, zmień płytę.

[ Dodano 2024-10-01, 19:20 ]
W dupie mam co piszą ruskie trolle. Ja Ci odpowiadam co ja mam do nich i co sam zauważyłem.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-01, 19:22
rafal560 napisał/a:

O chuj. Polacy przyczyną brexitu. O ja pierdole! 😆 Zapomniałeś dodać, że Polacy od 50 lat ściągali do UK wszelkie nacje muslimskie, indyjskie i afrykańskie. Ah ta wredna Polonia! 😆

Od kiedy Indie i Afryka są w Unii Europejskiej? Jedną z głównych przyczyn Brexitu była niechęć do imigrantów z nowych krajów Unii, głównie z Polski. Bo brytyjskim frustratom (głównie emerytom, chuj wie czemu) nie podobał się wolny przepływ ludzi wewnątrz Unii. Twierdzili, że przez to nie da się kontrolować granic i napływu imigrantów. Ale wyszli z Unii i dalej nie kontrolują, teraz mają taki najazd kolorowych, jak nigdy wcześniej.

[ Dodano 2024-10-01, 19:32 ]
Maras0803 napisał/a:

Jakim skończonym debilem trzeba być, żeby coś takiego napisać? Ty nie masz mózgu, albo jesteś niedorozwinięty. Rządu bronisz czy swojej Ojczyzny? Debilu skończony jak nie odróżniasz tych dwóch rzeczy, to siedź cicho na piździe i się nie udzielaj.

O, dokładnie tak mówią wielcy patrioci wyklęci w całym polskim internecie. Każdy kocha Ojczyznę (zawsze przez wielkie O), ale nie taką, jaka jest, więc za polityków ginąć nie będą. Odpowiedz jasno: Jak ci Tusk każe walczyć, to będziesz walczyć?
Wiem dobrze, że nie. I ty też wiesz. Będziesz pierdolić, że to nie twoja wojna i szkoda twojej polskiej krwi żeby przelewać ją za zdrajców, prawda?
Więc lepiej milcz.
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-10-01, 19:33
Before tego co was czeka na froncie co 5minut

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
cedrikk 2024-10-01, 19:35 3
Niewychowany napisał/a:

Mam nadzieję, że dożyje czasów w których będzie założony osobny dział na sadistic „Polacy wyganiają migrantów” czy to Upków czy niesfornych brudasów.

Zamowie chyba mszę w tej intencji
Zgłoś
Gurtas 2024-10-01, 19:49 2
Kurwa 3 ciosy? Za mało a trzeba było kopać w pizdu aż zdechnie ukraińska kurwa! Za Wołyń jeszcze kurwy nie zapłaciły baa nawet się przyznać nie chcą. Martwy Ukrainiec to dobry Ukrainiec
Zgłoś
Maras0803 2024-10-01, 20:00 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

O, dokładnie tak mówią wielcy patrioci wyklęci w całym polskim internecie. Każdy kocha Ojczyznę (zawsze przez wielkie O), ale nie taką, jaka jest, więc za polityków ginąć nie będą. Odpowiedz jasno: Jak ci Tusk każe walczyć, to będziesz walczyć?
Wiem dobrze, że nie. I ty też wiesz. Będziesz pierdolić, że to nie twoja wojna i szkoda twojej polskiej krwi żeby przelewać ją za zdrajców, prawda?
Więc lepiej milcz.

Wiesz, jaka jest różnica pomiędzy nami? Ty wiesz, co dzieci pierdolą w Internecie, a ja wiem, co ludzie mówią poza siecią. Nie moja wina, że jesteś zakompleksionym szczurem, który w swojej piwnicy myśli, że jest kimś. Błąd, jesteś mięsem w worku i chuja dla innych znaczysz.

Szkoda krwi, żeby przelewać za zdrajców, za polityków ginąć nie będą? Ty dalej tłumoku nie rozumiesz, o czym mowa. Wyjebane mam na całą politykę czy jeden złodziej, czy drugi jest przy korycie, to jedna banda kurew śmiejąca się z idiotów, którzy bronią tych czy tamtych. W momencie, gdy wróg przekracza granicę mojego kraju, przestaje istnieć tfusk, kaczor czy inny odmieniec. Nie bronisz decyzji rządu, tylko swojej Ojczyzny, wolności i rodziny, czyli tego, co nasi przodkowie bronili przez tyle lat. Na szczęście prawdziwi Polacy mają we krwi walkę o swoje, a pizdy twojego pokroju zostaną rzucone na mięso armatnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów