chciałbyś ginąć za Tuska i Kaczyńskiego?
Jakim skończonym debilem trzeba być, żeby coś takiego napisać? Ty nie masz mózgu, albo jesteś niedorozwinięty. Rządu bronisz czy swojej Ojczyzny? Debilu skończony jak nie odróżniasz tych dwóch rzeczy, to siedź cicho na piździe i się nie udzielaj.
To już nie jest grupa biednych kobiet z dziećmi, które uciekają przed wojną. Teraz ta młodzież dorasta i ma konkretnie wyjebanie na ukraine. Teraz są w Polsce i im wolno, i im się należy.
To dobrze, wyrosną na Polaków. Przydadzą się nam.
Tak jak kiedyś było mi ich szkoda, kiedy to ruski zaatakowali i nawet sam pomogłem pewnej kobiecie z dwójką dzieci, tak teraz na nich patrzeć nie mogę.
Odgrzewasz stary tekst ruskich troli z 2022. On już wyszedł z mody, zmień płytę.
To dobrze, wyrosną na Polaków. Przydadzą się nam.
Odgrzewasz stary tekst ruskich troli z 2022. On już wyszedł z mody, zmień płytę.
[ Dodano 2024-10-01, 19:20 ]
W dupie mam co piszą ruskie trolle. Ja Ci odpowiadam co ja mam do nich i co sam zauważyłem.
O chuj. Polacy przyczyną brexitu. O ja pierdole! 😆 Zapomniałeś dodać, że Polacy od 50 lat ściągali do UK wszelkie nacje muslimskie, indyjskie i afrykańskie. Ah ta wredna Polonia! 😆
Od kiedy Indie i Afryka są w Unii Europejskiej? Jedną z głównych przyczyn Brexitu była niechęć do imigrantów z nowych krajów Unii, głównie z Polski. Bo brytyjskim frustratom (głównie emerytom, chuj wie czemu) nie podobał się wolny przepływ ludzi wewnątrz Unii. Twierdzili, że przez to nie da się kontrolować granic i napływu imigrantów. Ale wyszli z Unii i dalej nie kontrolują, teraz mają taki najazd kolorowych, jak nigdy wcześniej.
[ Dodano 2024-10-01, 19:32 ]
Jakim skończonym debilem trzeba być, żeby coś takiego napisać? Ty nie masz mózgu, albo jesteś niedorozwinięty. Rządu bronisz czy swojej Ojczyzny? Debilu skończony jak nie odróżniasz tych dwóch rzeczy, to siedź cicho na piździe i się nie udzielaj.
O, dokładnie tak mówią wielcy patrioci wyklęci w całym polskim internecie. Każdy kocha Ojczyznę (zawsze przez wielkie O), ale nie taką, jaka jest, więc za polityków ginąć nie będą. Odpowiedz jasno: Jak ci Tusk każe walczyć, to będziesz walczyć?
Wiem dobrze, że nie. I ty też wiesz. Będziesz pierdolić, że to nie twoja wojna i szkoda twojej polskiej krwi żeby przelewać ją za zdrajców, prawda?
Więc lepiej milcz.
O, dokładnie tak mówią wielcy patrioci wyklęci w całym polskim internecie. Każdy kocha Ojczyznę (zawsze przez wielkie O), ale nie taką, jaka jest, więc za polityków ginąć nie będą. Odpowiedz jasno: Jak ci Tusk każe walczyć, to będziesz walczyć?
Wiem dobrze, że nie. I ty też wiesz. Będziesz pierdolić, że to nie twoja wojna i szkoda twojej polskiej krwi żeby przelewać ją za zdrajców, prawda?
Więc lepiej milcz.
Wiesz, jaka jest różnica pomiędzy nami? Ty wiesz, co dzieci pierdolą w Internecie, a ja wiem, co ludzie mówią poza siecią. Nie moja wina, że jesteś zakompleksionym szczurem, który w swojej piwnicy myśli, że jest kimś. Błąd, jesteś mięsem w worku i chuja dla innych znaczysz.
Szkoda krwi, żeby przelewać za zdrajców, za polityków ginąć nie będą? Ty dalej tłumoku nie rozumiesz, o czym mowa. Wyjebane mam na całą politykę czy jeden złodziej, czy drugi jest przy korycie, to jedna banda kurew śmiejąca się z idiotów, którzy bronią tych czy tamtych. W momencie, gdy wróg przekracza granicę mojego kraju, przestaje istnieć tfusk, kaczor czy inny odmieniec. Nie bronisz decyzji rządu, tylko swojej Ojczyzny, wolności i rodziny, czyli tego, co nasi przodkowie bronili przez tyle lat. Na szczęście prawdziwi Polacy mają we krwi walkę o swoje, a pizdy twojego pokroju zostaną rzucone na mięso armatnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów