Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdyby to zrobili, zapewne znaleźliby broń. To tylko kolejny dowód na to, że broń palna powinna być legalna - bandyta i tak ją będzie miał, a taki ochroniarz nie, przez co, napadnięty przez bandytę nie jest w stanie się bronić.
Widzę, że ochrona jest do dupy, powinni go przeszukać [mają prawo - jako, że coś ukradł]
Nie. Nie mają takiego prawa.... za dużo seriali się naoglądałeś chyba.
Obawiam się że dla Ciebie to i tak za dobra praca, musisz znaleźć taką żeby nie trzeba pisać CV.
ochrona sklepu ma prawo do przeszukania plecaka, torebki reklamowki itd tylko i wylacznie za zgoda zatrzymanego. Nie ma prawa naruszyc tzw nietykalnosci cielesnej. Jeśli ma się podejrzenia, że ktos moze byc uzbrojony to wzywa się grupę interwencyjną poprzez naciśnięcie alarmu. powinni być w 3 min. Przynajmniej u mnie.. Bo pracuje w ochronie i wiem co nieco ... Jesli chcecie więcej to moze nawet stworze osobny temat
To nie wykop, tam sobie 'zaloz osobny temat' na 'wspomnienia mlodego inwalidy'.
To nie wykop, tam sobie 'zaloz osobny temat' na 'wspomnienia mlodego inwalidy'.
hahahahaha ekhmm.. pochwal się siostrze, że dodałeś fajny komentarz. Sam dam ci piwo
A gdzie krew ? Trochę dziwne, tyle strzałów, tyle rzekomo rannych i ani kropli krwi
Naoglądałeś się filmów i teraz marudzisz, myślisz, że przez taką malutką dziurkę w skórze wyleci dużo krwi? Oni prawdopodobnie dostali krwotoku wewnętrznego.
hahahahaha ekhmm.. pochwal się siostrze, że dodałeś fajny komentarz. Sam dam ci piwo
Jak znowu bede widzial twoja siostre przy drodze to jej sie pochwale, masz jak w banku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów