18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Uprzejmości nigdy za wiele
mmaakkuu • 2014-03-07, 17:34
Kultura na drodze przede wszystkim! Mój pierwszy temat, kamerka niezbyt dobra, ale coś tam kręci. Zakup po "namowie" i oglądnięciu setek wypadków na sadolu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadol6969 2014-03-07, 18:45 1
Obejrzeniu, tępy chuju
Zgłoś
endriu107 2014-03-07, 18:47 2
Rozumie że nagrałeś i spierdoliłeś z miejsca zdarzenia? Przez takich osłów kupa ludzi dostaje mandaty, w tym wypadku koleś wyjeżdżający z podporządkowanej. No ale po co się zatrzymać i dać do zrozumienia palantom (takim jak ten w niebieskim samochodzie). Lepiej odjechać i liczyć że kiedyś mi tak samo ten palant kiedyś nie zrobi.
Zgłoś
tr3mm0r 2014-03-07, 19:01
Kolol jest jebniety. Czekal na akcje na drodze by powiedzec "Pozdr sadistic". takich trzeba zamykac
Zgłoś
Kutas Szatana 2014-03-07, 19:06 1
Właśnie, zatrzymałeś się chociaż i pomogłeś kolesiowi w srebrnej furce, czy zwiałeś jak frajer?
Zgłoś
mmaakkuu 2014-03-07, 19:20 1
Obejrzeniu i oglądnięciu to poprawne formy wg Słownika Języka Polskiego. Obejrzeniu bardziej ogólnopolskie, oglądnięciu to forma regionalna z południa Polski. Normalny nie jestem, ale z tego co mi wiadomo to sadol nie jest dla zwykłych, normalnych i szarych ludzi. Zwiałem jak frajer, bo spieszyło mi się do pracy, zatrzymał się pojazd za mną.
Zgłoś
Mercury001 2014-03-07, 19:29
Sadistic pozdrawia kolegę za kółkiem
Zgłoś
Tafariel 2014-03-07, 19:30 2
@mmaakkuu nie dyskutuj z idiotą (garozjeb) bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona życiowym doświadczeniem Chyba już mu bana zdjęli albo matka zakończyła szlaban na kompa bo coś długo nie było tych jego wypocin.
Zgłoś
Suspens 2014-03-07, 19:38 1
@Upy

No tak sytuacja co najmniej zagrażająca życiu wszystkich użytkowników drogi. Ciekawe czy kierowcy srebrnej fury spadły buty? A może przezornie ich nie założył?
Zgłoś
Everizon 2014-03-07, 19:58
A jak ja się gdzieś tam pochwaliłem na sadolu że kupiłem video rejestrator do samochodu głównie z myślą o tym serwisie to mnie objechali Nie lubią mnie czy co ? hahaha chyba zapomniałem że to w nacie są takie ciepłe gówna wielbłąda co zza klawiatury kozaczą trolle czy coś...

do tematu: od roku próbuję upolować choćby coś takiego i nie mam szczęścia... Sam mam pizgnąć w coś czy jak ?
Piwko i pozdrawiam.
Zgłoś
zagiel1111 2014-03-07, 20:03
tip.top napisał/a:

Kiedyś, pewien użytkownik ładnie się z tym problemem uporał cytuję
"Na górze róże, na dole bzy.. kazałbym Ci spierdalać, ale nie chcę w3"
Poeta

Jak dostanę bana za taki wierszyk to powołam się na twoje słowa TipTop
Zgłoś
mmaakkuu 2014-03-07, 20:14
@ Everizon

Mnie też nie lubią także spoko. Ja nie tyle co polowałem, co liczyłem, że będę mógł się podzielić czymś z dróg. Praktycznie każdy z nas jeździ, więc wiadomo jak to wygląda. Póki co mam/miałem wymuszenia, przejazdy na czerwonym(powiedzmy, że takie, które nie stwarzają zagrożenia życia i zdrowia - takie do 1 sekundy po żółtym kolorze), no i jeden chamski przejazd na czerwonym przez MPK, ale nocą i z daleka widziałem co się dzieje. No to życzę tematu na głównej i byle nie harda z własnym udziałem:) Coś mi dodawania komentarzy stwarza, daję "dodaj komentarz" i nic nie wyskakuje, sadol już mnie z góry cenzuruje Pzdr
Zgłoś
Everizon 2014-03-07, 20:25
mmaakkuu napisał/a:

daję "dodaj komentarz" i nic nie wyskakuje, sadol już mnie z góry cenzuruje Pzdr

Mam podobnie tylko jak daję "Wyślij" to mam bad gateway...
Serwery chyba nie wydalają - czas na zmiany nastał.

Co do tematu to takie coś też mam np 3 samochody na czerwonym jeden po drugim czy podobne ale nie będę robił wiochy. Za cienkie. Jeżdżę codziennie więc jakąś stłuczkę trafię w końcu na kam.

A żonie powiedziałem że jak zginę w wypadku to będzie miała na kam co ostatnie widziałem przed śmiercią Stwierdziła że jestem pojebany ale ja to wiem i bez niej
Pozdrawiam.
Zgłoś
SiewKa 2014-03-07, 20:45
Piwko extra za nutkę
Zgłoś
kamil666000 2014-03-07, 20:48
Pozdrowienia? ojej nie trzeba było
Zgłoś
MadFollower 2014-03-07, 20:59
Filmik chujowy, pozdrowienia chujowe... ale piwo za Boba dam!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem