Kultura na drodze przede wszystkim! Mój pierwszy temat, kamerka niezbyt dobra, ale coś tam kręci. Zakup po "namowie" i oglądnięciu setek wypadków na sadolu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bob one - Nie trzeba
Glupole. Nie rozumiecie ze to byla odpowiedz od ludzi sadola.
Gosc nas pozdrawia a nawet w radiu mowia ze nie trzeba bylo.
Temat w deche bo wlasny i to z pamiecia o sabolach.
Piwo!
Gosc nas pozdrawia a nawet w radiu mowia ze nie trzeba bylo.
Temat w deche bo wlasny i to z pamiecia o sabolach.
Piwo!
Jak kupujecie kamerki tylko żeby dostać kilka wirtualnych piw i przy jakimś wypadku jedziecie dalej to lepiej się kupujcie tych kamer w ogóle.
Gharotief napisał/a:
1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
2. Muzyka ze wsi dla wsi i patologii.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/
Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.
Żal.
Ty jesteś z Sosnowca!! Co ty kurwa możesz w ogóle wiedzieć??
Ja pierdole ale jesteście stadem zjebów, koles wrzucił materiał własny, jebnięcie jest to się przypierdalacie że piosenka nie taka że to ze tamto, chuj was interesuje że słucha disco z pola tak jak wy. Piwo za materiał własny
* że NIE słucha disco z pola ...
* że NIE słucha disco z pola ...
Do informacji wszystkich pojebów trollów i innych krowich odchodów.
Wrzucamy tutaj różne rzeczy nie dla piw tylko żeby się podzielić ciekawostką. paniahno ? (ps. uczycie się już ruskiego ? )
Wrzucamy tutaj różne rzeczy nie dla piw tylko żeby się podzielić ciekawostką. paniahno ? (ps. uczycie się już ruskiego ? )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów