18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Uprzejmości nigdy za wiele
mmaakkuu • 2014-03-07, 17:34
Kultura na drodze przede wszystkim! Mój pierwszy temat, kamerka niezbyt dobra, ale coś tam kręci. Zakup po "namowie" i oglądnięciu setek wypadków na sadolu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
en-em 2014-03-07, 17:37 6
srogi temat .. dorzuć jeszcze film i będzie ok
Zgłoś
mmaakkuu 2014-03-07, 17:38
Za bardzo się pospieszyłem:) Filmik wrzucony. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu
Zgłoś
~tip.top 2014-03-07, 17:42 200
Olaboga... pozdrowienia... dla nas
Zgłoś
Moby_Dick 2014-03-07, 17:46 57
Specjalnie ustawkę zrobili.. żeby pozdrowić
Zgłoś
Gharotief 2014-03-07, 18:02 1
1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
2. Muzyka ze wsi dla wsi i patologii.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/

Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.

Żal.
Zgłoś
wolfik990 2014-03-07, 18:06 58
@up
Zgłoś
Siernik 2014-03-07, 18:14
co za debil z tego niebieskiego auta chce przepuścić kolesia jak z naprzeciwka jadą samochody
Zgłoś
mmaakkuu 2014-03-07, 18:15 98
@ Gharotief

Ad1. Kamerka za jakieś sześćdziesiąt parę złotych z tego co pamiętam z allebazaru. Za stówę kupisz już taką, która dobrze nagrywa. Chciałeś zabłysnąć, nie wyszło.
Ad2. Nie mam wpływu na to co leci w radiu. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Czego słuchają w Sosnowcu?
Ad3. Spikerem nie jestem to fakt. Pamiętaj, każdy mierzy swoją miarą.

Czego się spodziewałeś po takiej kamerce? Lachę Ci ma jeszcze zrobić po nagraniu? Hasło "polactwo" przemilczę. No to mamy remis, ja zmarnowałem sekundy życia na Twój komentarz. Poza tym nie jest to namiastka chińszczyzny tylko MEJD IN CZAJNA pełną gębą.

Poza tym jest to mój pierwszy temat, więc następny(jeśli będzie coś wartego uwagi w moim mniemaniu) będzie lepszy.
Zgłoś
s................a 2014-03-07, 18:15 1
Ładnie weszło w bit
Również pozdro
Zgłoś
zagiel1111 2014-03-07, 18:26 19
Gharotief napisał/a:

1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
2. Muzyka ze wsi dla wsi i patologii.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/

Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.

Żal.

Napisałbym coś, ale nie będę się narażał na blokadę konta
Zgłoś
quattroxx 2014-03-07, 18:29
kiepski zakup.. moja deska do krojenia lepsza jakosc video ma...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-07, 18:32 10
Wrzuć jeszcze na:

1. Facebook
2. Twitter
3. LinkedIn
4. Pinterest
5. MySpace
6. Google Plus
7. DeviantArt
8. LiveJournal
9. Tagged
10. Orkut

Wtedy reklama będzie pełną gębą.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
~tip.top 2014-03-07, 18:32 25
Cytat:

Napisałbym coś, ale nie będę się narażał na blokadę konta

Kiedyś, pewien użytkownik ładnie się z tym problemem uporał cytuję
"Na górze róże, na dole bzy.. kazałbym Ci spierdalać, ale nie chcę w3"
Poeta
Zgłoś
Rumcajs89 2014-03-07, 18:43 5
quattroxx napisał/a:

kiepski zakup.. moja deska do krojenia lepsza jakosc video ma...

Witaj przybyszu z przyszłości, tyle pytań.... Czy deski do prasowania też będą miały taką możliwość? Prezent dziewczynie chciałbym zrobić...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem