Kultura na drodze przede wszystkim! Mój pierwszy temat, kamerka niezbyt dobra, ale coś tam kręci. Zakup po "namowie" i oglądnięciu setek wypadków na sadolu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za bardzo się pospieszyłem:) Filmik wrzucony. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu
1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
2. Muzyka ze wsi dla wsi i patologii.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/
Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.
Żal.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/
Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.
Żal.
co za debil z tego niebieskiego auta chce przepuścić kolesia jak z naprzeciwka jadą samochody
@ Gharotief
Ad1. Kamerka za jakieś sześćdziesiąt parę złotych z tego co pamiętam z allebazaru. Za stówę kupisz już taką, która dobrze nagrywa. Chciałeś zabłysnąć, nie wyszło.
Ad2. Nie mam wpływu na to co leci w radiu. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Czego słuchają w Sosnowcu?
Ad3. Spikerem nie jestem to fakt. Pamiętaj, każdy mierzy swoją miarą.
Czego się spodziewałeś po takiej kamerce? Lachę Ci ma jeszcze zrobić po nagraniu? Hasło "polactwo" przemilczę. No to mamy remis, ja zmarnowałem sekundy życia na Twój komentarz. Poza tym nie jest to namiastka chińszczyzny tylko MEJD IN CZAJNA pełną gębą.
Poza tym jest to mój pierwszy temat, więc następny(jeśli będzie coś wartego uwagi w moim mniemaniu) będzie lepszy.
Ad1. Kamerka za jakieś sześćdziesiąt parę złotych z tego co pamiętam z allebazaru. Za stówę kupisz już taką, która dobrze nagrywa. Chciałeś zabłysnąć, nie wyszło.
Ad2. Nie mam wpływu na to co leci w radiu. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Czego słuchają w Sosnowcu?
Ad3. Spikerem nie jestem to fakt. Pamiętaj, każdy mierzy swoją miarą.
Czego się spodziewałeś po takiej kamerce? Lachę Ci ma jeszcze zrobić po nagraniu? Hasło "polactwo" przemilczę. No to mamy remis, ja zmarnowałem sekundy życia na Twój komentarz. Poza tym nie jest to namiastka chińszczyzny tylko MEJD IN CZAJNA pełną gębą.
Poza tym jest to mój pierwszy temat, więc następny(jeśli będzie coś wartego uwagi w moim mniemaniu) będzie lepszy.
Ładnie weszło w bit
Również pozdro
Również pozdro
Gharotief napisał/a:
1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
Żal.
Napisałbym coś, ale nie będę się narażał na blokadę konta
Wrzuć jeszcze na:
1. Facebook
2. Twitter
3. LinkedIn
4. Pinterest
5. MySpace
6. Google Plus
7. DeviantArt
8. LiveJournal
9. Tagged
10. Orkut
Wtedy reklama będzie pełną gębą.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
1. Facebook
2. Twitter
3. LinkedIn
4. Pinterest
5. MySpace
6. Google Plus
7. DeviantArt
8. LiveJournal
9. Tagged
10. Orkut
Wtedy reklama będzie pełną gębą.
Cytat:
Napisałbym coś, ale nie będę się narażał na blokadę konta
Kiedyś, pewien użytkownik ładnie się z tym problemem uporał cytuję
"Na górze róże, na dole bzy.. kazałbym Ci spierdalać, ale nie chcę w3"
Poeta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów