Tak sie kończy pokazywanie który więcej wypije. Wolę sobie szklaneczkę szkockiej w domu przy filmie wypić w samotności niż mam się szmacić na mieście z " kumplami ".
Zawsze zadzdroszczę ludziom, którzy jak zaczną to umieją na jednej szklance skończyć. Tak bardzo bym chciał posiadać te umiejętność...
@Zryj Gruz czy kurwa jak Ci tam
Pierdolisz jak potłuczony. Normalną i zdrową reakcją organizmu na zatrucie alkohole jest rzyganie. Dlatego jak się zaczynało pić wódkę za małolata, to każdy bardziej lub mniej doświadczył tego na własnej skórze. Nie mówię tutaj o zeszmaceniu się na jakieś ławeczce pod blokiem, ale zdrowym spawie w trakcie picia tudzież nad ranem. Zaraz zaczniesz pierdolić, że jesteś żelazny człowiek i nigdy po alkoholu nie wymiotowałeś, a gówno wiesz boś zapewne małolat. A żeby pić i nie rzygać to trzeba hektolitrów wódy wypić by organizm przyzwyczaić. Wtedy najzwyczajniej świecie przy zalaniu solidnie pały jest odcięte zasianie i człowiek dętka.
A czy ja coś pisałem o rzyganiu? Ojciec za małolata mi wpoił, że jak już przegnę pałę z piciem to starać się doprowadzić się e miarę do do porządku przed powrotem do domu, aby w biały dzień nie zataczać się po ulicy czy leżeć zarzygany przed posesją aby wstydu rodzinie i sobie nie narobić to rozumiem przez zeszmacenie
A jeżeli chodzi o rzyganie to sobie czasem rzygam jak trzeba, ale w kulturalny sposób gdzieś na uboczu, w lesie, do kibelka nikomu nie obrzydzając widoku
Aha nie "Zryj Gruz czy kurwa jak Ci tam"
Tylko Żryj Gruz Cyganie
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Piłem prawie całą noc, mieszałem wszystko jak pojebany. Cały czas czułem się świetnie aż nagle padłem na ryj i już nie wstałem. Rzecz w tym że mój przyjaciel mnie nie zostawił ani mnie nie nagrał na telefon żeby sobie pośmieszkować.
jeszcze gówna i szczochów tam brakuje do pełnego zestawu
do gaci tylko masochista by zaglądał
jak nigdy się tak nie zeszmaciłleś to znaczy ze nie miales dostepu do alko w mlodym wieku i niewielkie doświadczenie. a Jeżeli miałeś to jebał cie pies, bo pewno byles pizda i kablowales do starej na kolegow jaK walii
jak nigdy się tak nie zeszmaciłleś to znaczy ze nie miales dostepu do alko w mlodym wieku i niewielkie doświadczenie. a Jeżeli miałeś to jebał cie pies, bo pewno byles pizda i kablowales do starej na kolegow jaK walii
Ale ty głupi jesteś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów