Śmieszna ryba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Śmieszna ryba
Trzeba przyznać że nieoczekiwany zwrot akcji Parsknąłem na głos Piwko
A USA te dziki są uznawane za mega szkodniki i są masowo zabijane. Często łapie się je w duże pułapki po 20-40 sztuk na raz, potem wszystkie kula w łeb.
wes lasso idziemy lowic dziki
Chętnie bym zobaczył cię w roli instruktora-szczegolnie w dziale hard
Z przyjemnością będę nagrywał.
Wyzimlak napisał/a:
Widzę, że 90% z was to banany wiedzące o bożym świecie tyle ile zobaczą w internecie albo w METROPOLII w której mieszkacie. To był 2-3letni dzik. Odyniec by rozpierdolil ich razem z tą łódeczką pierwszą szarżą. Ponadto dorosły dzik ważyłby więcej niż oni wszyscy razem wzięci.
Kolejny znafca. Czy ty widziałeś kiedyś 2-3 letniego dzika. Najpierw weź chłopie "doczytaj i doogladaj", najlepiej w necie, jak wygląda 3 letni dzik, a potem idź do lasu i złap takiego gołymi łapami. Chuj tam, złap półrocznego, nagraj to na swoim kalkulatorze, wpuść w sieć i wtedy możesz cwaniakować.
BarmanInternetu napisał/a:
Chętnie bym zobaczył cię w roli instruktora-szczegolnie w dziale hard
Dokładnie on vs odnyniec 250 kg hehhe film instruktażowy jak dzika wieprzowina wpieprza żywcem człowieka hahha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów