Śmieszna ryba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Śmieszna ryba
O kurwa Zajebiste!
I teraz tak: wraca do domu z tym dzikiem pod pachą, jak Obelix, a stara pyta "na rybach byłeś?"
Burn! Loot! Murder!
Smieszki smieszkami, ale, kurwa, facet golymi rekami zlapal zywego dzika. Czapki z glow!
yesan napisał/a:
Smieszki smieszkami, ale, kurwa, facet golymi rekami zlapal zywego dzika. Czapki z glow!
To był młody dzik, niech teraz spróbuje z odyńcem
To był dzik w wodzie, pewnie mniejszą sprawność ma tak jak ludzie Myślę, że na suchej glebie by tak różowo nie było
Młody jeszcze, oderwał się od stada i zabłądził na mokradłach, piwko dla panów za pomoc!
Rafafik napisał/a:
Szkoda że w Polsce nie uczą jak łapać dzika podczas ataku tylko każą spierdalac na drzewo....
Chętnie bym zobaczył cię w roli instruktora-szczegolnie w dziale hard
roxster napisał/a:
Młody jeszcze, oderwał się od stada i zabłądził na mokradłach, piwko dla panów za pomoc!
Piwko to będziena grilu. Zgadnij co będzie sie piekło na ruszcie?
Widzę, że 90% z was to banany wiedzące o bożym świecie tyle ile zobaczą w internecie albo w METROPOLII w której mieszkacie. To był 2-3letni dzik. Odyniec by rozpierdolil ich razem z tą łódeczką pierwszą szarżą. Ponadto dorosły dzik ważyłby więcej niż oni wszyscy razem wzięci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów