Tomasz Romaniuk prezentuje swoje wejścia siłowe na drążek w uzbrojeniu bojowym, które jak gdzieś wyczytałem waży około 30 kg. Jest moc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szczerze? mam do niego szacunek za to co robimy ale co w tym zaskakującego?
ludzie się podciągają TECHNICZNIE kilkadziesiąt razy zawieszając nawet po 50kg - np Jan Łuka
ludzie się podciągają TECHNICZNIE kilkadziesiąt razy zawieszając nawet po 50kg - np Jan Łuka
literóweczka
Muscle upsy kilkanaście razy z obciążeniem 50 kg? Filmik albo pierdolisz głupoty. Co do gościa z filmu. Jak dla mnie silny bizon z niego.
Dla kozaków wymiataczy przenoszących góry na kutasie. Spróbujcie tak chociaż w samych gaciach. Co nie idzie? Któryś się posrał? To morda w dupe i żreć kupe.
20 kg Adnrzeju waży ten strój, co i tak nie zmienia faktu, że strażak Andrzej daje radę.
@garota tu coś wyskrobałem
/watch?v=lK84FcWOEVk
/watch?v=lK84FcWOEVk
adekniejadek89 napisał/a:
szczerze? mam do niego szacunek za to co robimy ale co w tym zaskakującego?
Załóż samą maskę i sprawdź ile dasz radę zrobić. Jestem pewny, że za pierwszym razem zesrasz się po kilku
Dla strażaków zawsze szacunek
Pociąganie z obciążeniem to, nie to samo co podciągnie w mało komfortowym ekwipunku oraz z aparatem tlenowym. Więc zanim napiszecie, pomyślcie.
@adekniejadek89
Na pewno nie kilkadziesiąt razy w serii z 50kg, nie wciskaj innym bajek... Muscle up wymaga i tak więszej siły i techniki niż zwyczajne podciąganie.
Na pewno nie kilkadziesiąt razy w serii z 50kg, nie wciskaj innym bajek... Muscle up wymaga i tak więszej siły i techniki niż zwyczajne podciąganie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów