Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JanzDukli 2024-10-03, 20:03 7
Ten co odjechał na masce to tytułowy ochotnik?
Zgłoś
mynameisgod 2024-10-03, 20:10 53
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością." Noam Chomsky
Zgłoś
riddick1773 2024-10-03, 20:20 7
w odessie akurat małe poparcie dla komika zielińskiego, co się ceni i daje malutką nadzieje na normalnośc w upadłej i zniszczonej ukrainie
Zgłoś
paniczmax 2024-10-03, 20:28 138
myśle że u nas byłoby podobnie, mało kto chciałby walczyć za wysokie podatki, brak pesperktyw na własne lokum, zielony ład, głodową emeryturę, czy zasiłki i miekszania dla "uchodźców"
Zgłoś
tolek01 2024-10-03, 20:29 15
tam to muszą maidan kolejny zrobić , tym razem prawidłowy a klauna na stosie usmażyć , zasłużył
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2024-10-03, 20:41 3
Wiem co oni mu tam powiedzieli.

Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-03, 20:48 27
Jak oni kochają tą swoją ukrainę
Zgłoś
rayananer 2024-10-03, 20:49 1
szaszka no we pomagaju
Zgłoś
Synisterrr 2024-10-03, 20:53 13
Ja jestem za przyzwoleniem służb Upadlińskich na ścifganie ich w Polsce .... bohatyrów po skurwysynu...
Zgłoś
paragon0 2024-10-03, 21:11 9
Synisterrr napisał/a:

Ja jestem za przyzwoleniem służb Upadlińskich na ścifganie ich w Polsce .... bohatyrów po skurwysynu...

Byłyby wtedy przypadki takich werbunków na Polakach
Zgłoś
kawior2007 2024-10-03, 21:12 20
Żydzi robią ludobójstwo ruskich i ukraińców przy użyciu ich nawzajem
Zgłoś
Jasiek93 2024-10-03, 21:16 10
Niech żydek w zielonym śmierdzącym podkoszulku idzie pierwszy na pierwszą linie razem ze swoją świtą.
Zgłoś
boooreq 2024-10-03, 21:24 60
I bardzo kurwa dobrze, jak można kogoś zmuszać żeby szedł na front jako mięso armatnie(bo cywil bez wyszkolenia będzie jedynie mięsem armatnim) i ginął za jakiś śmieszny kraj. Gdyby była wojna u nas to pierwszy bym spierdalał za granicę - miałbym walczyć tak jak ktoś wyżej napisał za to że ruchają mnie na podatkach, za to że nic mi od Państwa nie przysługuje, że politycy okradają kraj i się chowają w ciepełku? Pierdole!
Zgłoś
JanzDukli 2024-10-03, 21:32 17
Synisterrr napisał/a:

Czy ty się naćpałeś, jesteś trollem czy tylko wypsnęło Ci się takie głupstwo z braku zastanowienia??
Od ok. 1772 na naszym terenie działały obce służby pod różnymi pretekstami. Ostatni raz dość aktywnie działały te obce służby od 1939 do 45-tego, a potem aż do 89-tego.
Jak ty to sobie wyobrażasz? Chcesz, żeby banderowskie SBU zapierdalało oficjalnie z ostrą bronią po kraju i katowało do nieprzytomności oraz porywało KOGO TYLKO ZECHCE tak jak teraz jest na Upadlinie bo np. "miał ukraiński akcent"
Idź może trochę wytrzeźwiej zanim coś napiszesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem