Albo jednak nie. Odessa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Albo jednak nie. Odessa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością." Noam Chomsky
w odessie akurat małe poparcie dla komika zielińskiego, co się ceni i daje malutką nadzieje na normalnośc w upadłej i zniszczonej ukrainie
myśle że u nas byłoby podobnie, mało kto chciałby walczyć za wysokie podatki, brak pesperktyw na własne lokum, zielony ład, głodową emeryturę, czy zasiłki i miekszania dla "uchodźców"
tam to muszą maidan kolejny zrobić , tym razem prawidłowy a klauna na stosie usmażyć , zasłużył
Jak oni kochają tą swoją ukrainę
Ja jestem za przyzwoleniem służb Upadlińskich na ścifganie ich w Polsce .... bohatyrów po skurwysynu...
Synisterrr napisał/a:
Ja jestem za przyzwoleniem służb Upadlińskich na ścifganie ich w Polsce .... bohatyrów po skurwysynu...
Byłyby wtedy przypadki takich werbunków na Polakach
Żydzi robią ludobójstwo ruskich i ukraińców przy użyciu ich nawzajem
Niech żydek w zielonym śmierdzącym podkoszulku idzie pierwszy na pierwszą linie razem ze swoją świtą.
I bardzo kurwa dobrze, jak można kogoś zmuszać żeby szedł na front jako mięso armatnie(bo cywil bez wyszkolenia będzie jedynie mięsem armatnim) i ginął za jakiś śmieszny kraj. Gdyby była wojna u nas to pierwszy bym spierdalał za granicę - miałbym walczyć tak jak ktoś wyżej napisał za to że ruchają mnie na podatkach, za to że nic mi od Państwa nie przysługuje, że politycy okradają kraj i się chowają w ciepełku? Pierdole!
Synisterrr napisał/a:
Czy ty się naćpałeś, jesteś trollem czy tylko wypsnęło Ci się takie głupstwo z braku zastanowienia??
Od ok. 1772 na naszym terenie działały obce służby pod różnymi pretekstami. Ostatni raz dość aktywnie działały te obce służby od 1939 do 45-tego, a potem aż do 89-tego.
Jak ty to sobie wyobrażasz? Chcesz, żeby banderowskie SBU zapierdalało oficjalnie z ostrą bronią po kraju i katowało do nieprzytomności oraz porywało KOGO TYLKO ZECHCE tak jak teraz jest na Upadlinie bo np. "miał ukraiński akcent"
Idź może trochę wytrzeźwiej zanim coś napiszesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów