Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
EvilDog 2019-12-04, 13:02 1
Kto to ?
Zgłoś
McQurwa 2019-12-04, 13:08
lokal.szczecin napisał/a:

Ja jebie ze wam sie chce pisac o tym kims i marnowac na to czas!! On jest nikim!!

Właśnie tacy nikt budują rzeczywistość w tym kraju
Zgłoś
Wiewór 2019-12-04, 13:33 1
Velturałkę napisał/a:

Mnie tylko wkurwia, że w całej sprawie już słychać głosy jakoby to miała być nagonka na Durczoka bo to Durczok i tvn i chuj i cześć wszystko pisiory i Ziobro bla bla bla.

Chyba tylko na tvpis tak słychać bo ja nigdzie czegoś takiego nie słyszałem.
Ludzie mają wyjebane na Durczoka bo jest poniżej dna i nikomu nawet nie chce się tracić czasu na dyskusję o takim zdegenerowanym ćpunie, alkoholiku i dziwkarzu.

Velturałkę napisał/a:

Prędzej dlatego, że dowody są tak silne, że sąd nie widzi zagrożenia matactwa.

Chuj go wie.
Zgłoś
Parker 2019-12-04, 13:41 2
Ojciec Mateusz ? Co on zrobił?
Zgłoś
Pytorożec 2019-12-04, 14:47 3
W Polsce panuje prawo talmudu.
Goje nie mogą aresztować żyda.
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-04, 16:44
Pytorożec napisał/a:

A aryjczyk może.....

Zgłoś
S................n 2019-12-04, 17:34
Wiewór napisał/a:

Zluzuj poślady i postaraj się przez chwilę zapomnieć, że to były pracownik znienawidzonej w Polsce przez komunistów z PiS telewizji TVN.
Może wtedy spojrzysz obiektywnie.
Chodzi o wałek sprzed 10 lat. Możliwe, że sprawa jest w ogóle przedawniona.
Okoliczności i przedmiot sprawy za ch*j nie pozwalają na zamknięcie takiego człowieka w areszcie.
To tylko oszukanie banku na poręczenie a nie morderstwo.
Po ch*j ma garować? Nie stanowi zagrożenia dla nikogo poza samym sobą bo wciąga koks jak odkurzacz.
Polska jest czołowym krajem w Europie, który nadużywa aresztu wobec podejrzanych i oskarżanych.
Standardem stało się u nas zamykanie ludzi w areszcie na czas nieokreślony w celu ich zastraszania, żeby się przyznali bo tak. Prokuratura lubi tak człowieka wj***ć do kazamatów bez dowodów bo "jakoś to będzie i może się znajdą dowody".
Rekordziści siedzą po kilka lat w areszcie bez wyroku bez przedstawionych przeciwko nim dowodów. To są k***a standardy prawne z Rosji i Białorusi.

Polska jest czołowym krajem w Europie, który nadużywa aresztu wobec podejrzanych i oskarżanych.
Piwo .
Zgłoś
longfly 2019-12-04, 17:47
ojej pan z tvn i sraczka autora posta z wielkim bolem dupy i pluciem przed klawiaturą -- idz spowrotem do wariatkowa z ktorego wylazles z tym postem
Zgłoś
X................3 2019-12-04, 17:47 7
To go czeka w pierdlu:

Zgłoś
sars_80 2019-12-04, 17:54
Wiewór napisał/a:

@up Nie uważam, że to nagonka i nigdzie tak nie napisałem. Wszyscy wiedzą jakim dnem i ludzką latryną jest Durczok ale w tym przypadku nie ma sensu, żeby garował w areszcie tylko dlatego, że jest "celebrytą".
Jeśli rzeczywiście sfałszował to będzie siedział w pudle i mlaskał gitom pytę pod prysznicem - czego mu szczerze życzę bo go kurwa nie znoszę.

jak Ty dobrze znasz slang więzienny, podziel się jeszcze z Gronem sadoli
Zgłoś
SzczeryDoBolu 2019-12-04, 17:57
Ohoo, jeden mądrzejszy od drugiego co by było gdyby...
Zgłoś
Pankracy 2019-12-04, 18:00
nie lubię tego pajaca , teraz ma wizerunek twardziela z ta pięknie wydepilowana broda .
Zgłoś
hanney 2019-12-04, 18:05
Pytorożec napisał/a:

Prawda, jestem żydem i nawet jakbym nasrał na godło i spuścił się na papiesza polaka podśpiewując "Erikę" to nic byście mi nie zrobili haha jeszcze sąd by mi przyznał rente i kilka kamienic w Krakowie i Warszawce, a potem byście mnie przepraszali, że jesteście nietolerancyjni i antysemici
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-12-04, 18:18
Oj tam .... Kto nigdy weksla nie podrobił niech pierwszy rzuci kamień ...
Zgłoś
jbone 2019-12-04, 18:28 1
ja bym młodego chajzera zamknął.synek odpierdala w telewizji pajaca a w zyciu prywatnym też jest młotkiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem