Włoski komediodramat.
Włoski komediodramat.
Ja pierdole.Ale cielak.
Sadol uczy I bawi.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.samice gatunku ludzkiego sa najbardziej pustymi, glupimi, bez instynktu samozachowywawczego, ssakami na tej planecie, nie ucza sie, nie wyciagaja zadnych wnioskow, sa niestabilne emocjonalnie, wpadaja w histerie z byle powodu, nie maja nic do zaoferowania oprocz wiadomo czego, sa chciwe i wyrachowane, tylko lezec i pachniec, nie wiedza co to honor , mam 44 lata, wiem co mowie, ruchalem dziesiatki w swoim zyciu, spotkalem tylko 2 w zyciu z ktorymi mialem romans ktore byly spokojne i normalne, pielegniarka i wlascicielka restauracji, iwona i ewa, wspominam cieplo tylko te dwie istoty w moim zyciu...
Czyli miałeś słabo w domu. Szkoda. Ale ogólni to prawda 99% kobiet nadaje się tylko do jebania, gotowania i sprzątania.
samice gatunku ludzkiego sa najbardziej pustymi, glupimi, bez instynktu samozachowywawczego, ssakami na , tylko lezec i pachniec, nie wiedza co to honor , mam 44 lata, wiem co mowie, ruchalem dziesiatki w swoim zyciu, spotkalem tylko 2 w zyciu z ktorymi mialem romans ktore byly spokojne i normalne.
No dobra, roksa jest zamknięta ze trzy lata, wychodzłeś z domu od tej pory...?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów