📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podobno ten który wykonał poprawnie ćwiczenie został generałem
na pedałów w europie i cipexów w rurkach taka armia wystarczy
E tam, ktoś musi ściągnąć ognień snajperów, żeby Operator miał czas na działanie.
oto możliwości obrony terytorialnej
O ile dobrze pamiętam, są to rekruci irackich wojsk szkoleni przez obrońców światowej demokracji. Raczej nie pierwsi gorsi z ulicy.
DzidaZawodnik napisał/a:
O ile dobrze pamiętam, są to rekruci irackich wojsk szkoleni przez obrońców światowej demokracji. Raczej nie pierwsi gorsi z ulicy.
To z Afganistanu. Jak rekrutowali ludzi, którzy nigdy nie byli w szkole i nigdy nie robili pajacyków to nie ma się co dziwić, że nie ogarniali. To jakoś 2009-2010 rok. Mniej więcej od tego czasu w bólach jednostki te zyskują doświadczenie bojowe, więc dzisiaj część z nich może się pochwalić doświadczeniem bojowym, którego nie ma wiele jednostek europejskich. Tak samo sprawa wygląda w Iraku - wyniki widać po starciach z ISIS, gdzie jednostki irackie w końcu same potrafią podjąć inicjatywę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów