Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewą to tak chujowo:(
Zamiast pierdolić smuty wystarczyło by żeby każdy wpłacił 1zł i już by jakaś kwota się uzbierała.
Kawał ze mnie chuja ale czasem mam słabszy dzień i pomogę.
To jest kurwa sadistic, a nie kółko pomocy potrzebującym kalekom
Kalekom to jest osoba która nie potrafi zdać do następnej klasy, a nie ktoś kto chce coś w życiu osiągnąć.
Specjalnie zalogowałem się aby poinformować, że jego portfolio to fake oprócz jednej pracy tej ze stowarzyszenia(choć i tu nie wierze że wykonał ją samodzielnie), resztę stron wykonały zewnętrzne firmy lub inne podmioty albo np. Wojciech korzystał z gotowego CSS(znalazłem 2 strony,a 1 to generator WordPress'a) co formalnie sprowadza się do wypełnienia pól tekstowych ,a dodatkowo reszta tych jego dzieł to po prostu grafika podłożona jako tło w CSS.
Reasumując ten facet z webmasteringiem nie ma nic wspólnego .
Dziękuje dobranoc!
PS. Tak se myślę że to raczej skinhead , a ręka to mu uschła od walenia .
"Zajmuję się projektowaniem grafiki", mówi Ci to coś ignorancie?
To jest kurwa sadistic, a nie kółko pomocy potrzebującym kalekom
Jak czytam twoje komentarze, to aż mnie mdli, że osoby twojego pokroju stanowią przyszłość tego kraju.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów