📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Panie i Panowie sadole, znajomy znajomego widoczny na filmiku ponizej potrzebuje pomocy, jak powiedzial, proteza ktorej potrzebuje jest warta 17 000 piw, moze my tez cos dolejemy?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedno piwo prosze a co dam Ci masz;]
Może sobie ode mnie wziąć te 17 000 piw. No problem
A ja wpłaciłem!!!! (serio) W końcu to prawa ręka a on przed kompem dużo czasu spędza. Czym będzie FAPAŁ???
Lewą to tak chujowo:(
Zamiast pierdolić smuty wystarczyło by żeby każdy wpłacił 1zł i już by jakaś kwota się uzbierała.
Kawał ze mnie chuja ale czasem mam słabszy dzień i pomogę.
Lewą to tak chujowo:(
Zamiast pierdolić smuty wystarczyło by żeby każdy wpłacił 1zł i już by jakaś kwota się uzbierała.
Kawał ze mnie chuja ale czasem mam słabszy dzień i pomogę.
ja mu jedno piwo postawiłem z filmik, ciekawe czy uzbiera 17 tys piw na sadistic`u. Życzę powodzenia
Specjalnie zalogowałem się aby poinformować, że jego portfolio to fake oprócz jednej pracy tej ze stowarzyszenia(choć i tu nie wierze że wykonał ją samodzielnie), resztę stron wykonały zewnętrzne firmy lub inne podmioty albo np. Wojciech korzystał z gotowego CSS(znalazłem 2 strony,a 1 to generator WordPress'a) co formalnie sprowadza się do wypełnienia pól tekstowych ,a dodatkowo reszta tych jego dzieł to po prostu grafika podłożona jako tło w CSS.
Reasumując ten facet z webmasteringiem nie ma nic wspólnego .
Dziękuje dobranoc!
PS. Tak se myślę że to raczej skinhead , a ręka to mu uschła od walenia .
Dziękuje dobranoc!
@up ty jebany kretynie. jakbyś kurwa miał choć trochę pojęcia o tej branży to byś wiedział, że BARDZO często zewnętrzne firmy składające strony zlecają zewnętrznemu grafikowi wykonanie projektów(grafiki) dla projektowanych przez nich stron. nie oskarżaj gimbolu jak nie wiesz
Hacerking napisał/a:
To jest kurwa sadistic, a nie kółko pomocy potrzebującym kalekom
Kalekom to jest osoba która nie potrafi zdać do następnej klasy, a nie ktoś kto chce coś w życiu osiągnąć.
krzychy1992 napisał/a:
Specjalnie zalogowałem się aby poinformować, że jego portfolio to fake oprócz jednej pracy tej ze stowarzyszenia(choć i tu nie wierze że wykonał ją samodzielnie), resztę stron wykonały zewnętrzne firmy lub inne podmioty albo np. Wojciech korzystał z gotowego CSS(znalazłem 2 strony,a 1 to generator WordPress'a) co formalnie sprowadza się do wypełnienia pól tekstowych ,a dodatkowo reszta tych jego dzieł to po prostu grafika podłożona jako tło w CSS.
Dziękuje dobranoc!
"Zajmuję się projektowaniem grafiki", mówi Ci to coś ignorancie?
Qrwa wy z tymi piwami to serio???????????? "Myślicie", ze tu chodzi o 17 000 piw postawionych na Sadisticu??? Wiedziałem, że naród głupieje ale nie wiedziałem ze w takim tempie. Możecie nie klikać na piwo szkoda energii lepiej wykorzystajcie ją żeby sie jebnąć w te tępe łby, może pomoże choć troche.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów