Panie i Panowie sadole, znajomy znajomego widoczny na filmiku ponizej potrzebuje pomocy, jak powiedzial, proteza ktorej potrzebuje jest warta 17 000 piw, moze my tez cos dolejemy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boski_adonis, Jaanek oraz reszta co mnie "hejtuje": Czy ja napisałem, że zła inicjatywa, bo chłopakowi się nie należy te pare groszy? To co napisałem nie jest ironią, po prostu skłamałem z tym, że mu wysłałem kase...
@gluty52
Akurat ten cały "Hackering" to niezły uciekinier z labiryntu downa, ale jak ty byś chciał, żeby on ci w tym komentarzu napisał? "Kaleką"?
Akurat ten cały "Hackering" to niezły uciekinier z labiryntu downa, ale jak ty byś chciał, żeby on ci w tym komentarzu napisał? "Kaleką"?
Spartan78 Kce napisał/a:
On ma wiecej niz nie jedno zdrowe dziecko ktore głoduje...
true story bro, jak ja mialem przejebane to nikt mi nie pomagal, dalej mam ale mam co jesc itp.
Nie wiem po cco te wszystkie dyskusje.
Facet jest chory i poprosił o wsparcie.
Nie wrzucił filmiku w zwolnionym tempie w czarno białych barwach, przy smutnej muzyczce jak spaceruje po łące albo patrzy przez okno na szczęśliwych ludzi i jest mu smutno bo jest chory.
Normalny gościu. Zachorował i mówi jak jest.
A tutaj najebane stron dyskusji jakby sam minister zdrowia się zastanawiał czy mu pomóc..
Pozdrawiam Cię Wojtek.
Zresztą nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało że tutaj zaglądasz i tez śledzisz tą dyskusję
Facet jest chory i poprosił o wsparcie.
Nie wrzucił filmiku w zwolnionym tempie w czarno białych barwach, przy smutnej muzyczce jak spaceruje po łące albo patrzy przez okno na szczęśliwych ludzi i jest mu smutno bo jest chory.
Normalny gościu. Zachorował i mówi jak jest.
A tutaj najebane stron dyskusji jakby sam minister zdrowia się zastanawiał czy mu pomóc..
Pozdrawiam Cię Wojtek.
Zresztą nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało że tutaj zaglądasz i tez śledzisz tą dyskusję
5zł przesłałem. Może nie dużo ale 100 takich osoób i większa kwota się zrobi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów