📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
właściwy film, na właściwym miejscu! MEGA sadystyczne!
A to Polska właśnie!
Automat xD
Wstaw ktoś filmik jak kobieta odkopywała BMW X3 bodajże w automacie i poszła wypychać z zaspy
a że był na D to wpierdolił się w inne auto/mur (nie pamietam)
Wstaw ktoś filmik jak kobieta odkopywała BMW X3 bodajże w automacie i poszła wypychać z zaspy
a że był na D to wpierdolił się w inne auto/mur (nie pamietam)
Żaden automat. Zwykły reduktor, a krokowiec zajmuje się dalszą robotą
Dupy nie urywa - podejrzewam, że W124 300D też tak da radę - bez reduktorów i krokowców.
Ciekawszy filmik byłby z wjazdem do tego garażu.
Ciekawszy filmik byłby z wjazdem do tego garażu.
Ale że niby co ten filmik ma przedstawić. Że ktoś jest baranem i kupuje większy samochód niż ma garaż czy.... Że kurwa co!!!!
@TheSkorpioniks
Ma pokazać zaradność i zdolność radzenia sobie w takich sytuacjach. Rozumiesz już?
Ma pokazać zaradność i zdolność radzenia sobie w takich sytuacjach. Rozumiesz już?
robiłem tak samo busem, fordem transitem wyjeżdżając z hali. ten sam problem. jechał szybciej ale chuj. raz zrobiłem było dobrze, drugi, trzeci. a potem chuj. zamknąłem drzwi, centralny pojebany od rdzy zamknął drzwi. w jadącym samochodzie. zderzak i lampa.
i ja u siebie próbowałem w L200 - zapinamy reduktor w pozycję 4LLc i możemy sobie iść koło autka. Skrzynia SuperSelect w Mitsu to coś pięknego
@TRS
To że jesteś na sadisticu nie zwalnia Cię z zachowania inteligencji.
To że jesteś na sadisticu nie zwalnia Cię z zachowania inteligencji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów