Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Angevil 2024-10-30, 12:49
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

jestem z Warszawy '

do tego veganin, ma dwa pieski, dziewczynę kasia.jpg i kawalerkę po babci w starej kamienicy

I tak to jest.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-30, 12:56
Angevil napisał/a:

do tego veganin, ma dwa pieski, dziewczynę kasia.jpg i kawalerkę po babci w starej kamienicy

Zgłoś
Misiek_KRK 2024-10-30, 13:25 3
Bo ta Avionetka zawsze tam stoi od kilku lat.
Ten który wyjeżdżał zaparkował na nie swoim miejscu więc został zablokowany.
Zgłoś
joti 2024-10-30, 13:39
Chyba bez problemu mógł wyjechać do przodu, zamiast przeciskać się między samochodami.

Misiek_KRK napisał/a:

Bo ta Avionetka zawsze tam stoi od kilku lat.
Ten który wyjeżdżał zaparkował na nie swoim miejscu więc został zablokowany.

Podasz adres tego osiedla?
Zgłoś
AdrianoItaliano 2024-10-30, 13:39 5
Kurwa ukrainska do okopów a nie z telefonem w oknie
Zgłoś
małpa-bez-banana 2024-10-30, 13:40 7

Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''

Na ostatnie wakacje zdecydowałem się pojechać do Kij.. znaczy Warszawy lecz jak wielkie było moje rozczarowanie już na etapie przygotowań. 90% ogłoszeń na AirBnB jest od Ukraińców więc padło na małą kawalerkę blisko centrum od jakiejś starej baby z Ukrainy Gdy wyszedłem na spacer znowu się rozczarowałem bo tylko garstka ludzi mówiła po polsku. Poszedłem do sklepu Carrefour express a tam? A tam wiadomości na zmianę po ukraińsku i polsku tak samo jak produkty na półkach bardzo dużo ukraińskich produktów. Poszedłem pod pałac kultury a tam co? Do okola same oskarki na ukraińskich tablicach jeżdżą tam i spowrotem żeby się popisać. Widziałem stuningowana gelende brabus rocket 900 - kilkanaście sztuk na świat kosztuje 2 miliony euro a w środku co? Dwa bananki oczywiście na ukraińskich tablicach. Biedni uciekali przed wojną
Zgłoś
Yolanda 2024-10-30, 13:42 1

Musisz mieć jakiś kompeksy swojego miejswca urodzenia/zamieszkania. Bo jakmiałem jednym słowem opisać te wszystkie wioski i małe miejscowości w Polsce, gdzie ten problem z nachodzcami albo jeszcze nie wystepuje albo jest na razie marginalny.
Uwierz mi , dał bym duzo by urodzić się gdzieś, gdzie miał bym cisze i spokój i do okolła tylko moich polskich rodaków, anie codziennie na kazdym kroku słyszek na ulicy, w zbiorkomie , sklepach rusko-ukrowski przeplatany arabskim, hinduskim itd.

To się wyprowadź, a nie kwiczysz jak świnia w chlewie.
Zgłoś
seeed71 2024-10-30, 13:51
Ile mógł chodnikiem 15 m przejechać?
Zgłoś
niemamskarpet. 2024-10-30, 13:57 1
ciapacka gęba w jakimś gównianym zabytkowym złomie nagrywana przez ukra .......... Kraków

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Brsk3169 2024-10-30, 14:06 10
Nie lepiej było wyjechać jak człowiek po chodniku zamiast się tak pierdolic

Zgłoś
Tomassini 2024-10-30, 14:09
Awionetka rozjebała cytrynę
Zgłoś
smc 2024-10-30, 14:12 1
Jak parkuję na czyimś miejscu, to zawsze tak aby blokada była pod podwoziem, wtedy żadna kurwa jej nie podniesie.

Kiedyś jak jakiś czujek podniósł i założył kłodkę, to wyjechałem chodnikiem, a do kłódki napchałem piachu. Tydzień było piste miejsce z podniesioną zaporą
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-10-30, 14:13
Zgłoś
Sascha 2024-10-30, 14:23
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:

Bez obrazy ale chwalić się, że mieszka sie w Warszawie. Tak to wybrzmiało w Twoim komentarzu.

Ja widzę, że się raczej żali z powodu inwazji inżynierów, kozojebców i ukrów. Mogę potwierdzić, że na moim zadupiu nie ma żadnego.
Zgłoś
osiemplanet 2024-10-30, 14:51 1
Debil w cytrynie, nie ogarnia innych opcji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów