Ten który wyjeżdżał zaparkował na nie swoim miejscu więc został zablokowany.
Bo ta Avionetka zawsze tam stoi od kilku lat.
Ten który wyjeżdżał zaparkował na nie swoim miejscu więc został zablokowany.
Podasz adres tego osiedla?
Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''
Na ostatnie wakacje zdecydowałem się pojechać do Kij.. znaczy Warszawy lecz jak wielkie było moje rozczarowanie już na etapie przygotowań. 90% ogłoszeń na AirBnB jest od Ukraińców więc padło na małą kawalerkę blisko centrum od jakiejś starej baby z Ukrainy Gdy wyszedłem na spacer znowu się rozczarowałem bo tylko garstka ludzi mówiła po polsku. Poszedłem do sklepu Carrefour express a tam? A tam wiadomości na zmianę po ukraińsku i polsku tak samo jak produkty na półkach bardzo dużo ukraińskich produktów. Poszedłem pod pałac kultury a tam co? Do okola same oskarki na ukraińskich tablicach jeżdżą tam i spowrotem żeby się popisać. Widziałem stuningowana gelende brabus rocket 900 - kilkanaście sztuk na świat kosztuje 2 miliony euro a w środku co? Dwa bananki oczywiście na ukraińskich tablicach. Biedni uciekali przed wojną
Musisz mieć jakiś kompeksy swojego miejswca urodzenia/zamieszkania. Bo jakmiałem jednym słowem opisać te wszystkie wioski i małe miejscowości w Polsce, gdzie ten problem z nachodzcami albo jeszcze nie wystepuje albo jest na razie marginalny.
Uwierz mi , dał bym duzo by urodzić się gdzieś, gdzie miał bym cisze i spokój i do okolła tylko moich polskich rodaków, anie codziennie na kazdym kroku słyszek na ulicy, w zbiorkomie , sklepach rusko-ukrowski przeplatany arabskim, hinduskim itd.
To się wyprowadź, a nie kwiczysz jak świnia w chlewie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów