☣ 404 tits not found ☣Wiem, że się tego rozlało ostatnimi czasy jak gówna z szambiarki. Ale ja teraz czasowo mieszkam w 5-6tysięcznej miejscowości...w sumie jest tu wiekszość tego co trzeba na codzień, są 4 markety, małe sklepy, 2 banki, kilka knajp z żarciem i piwem, nawet jeden elektromarket jest nieduży i 2 sklepiki typu "action", z różnymi pierdołami. Wkoło 3 jeziora, do każdego jakieś 10-15 min spacerem. 5min autem mam miasteczko rajdowe z torami, zorganizowane na dawnym lotnisku-wjazd wolny.
No i przechodząc do sedna, póki co nie widziałem tu jeszcze ani jednego ukropa, ani jednego murzyna i jest jeden ciapek od kebsa, ale ten mieszka już wiele lat, spokojny libijczyk.
I choć całe życie dorastałem w dużych miastach, nie wiem czy w obecnych czasach chciałbym zmienić tę spokojną "prowincję" na jakiś hajlajf w mieście. Do miasta mam 15-20 min autem, jak czegoś więcej trzeba. Oby tak pozostało, jak jest. Cisza i spokój. Tu nawet psy mają tylko 1 radiowóz i nic się nie dzieje, a w weekendy zamykają komisariat
Mieszkam w 25-30 tysięcznej miejscowości i tego je u nas od chuja, fajnie że masz jeziora
Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''
Tylko kto w takim razie teraz jest prowincją??
Sam sobie popatrz kretynie z Avii. Mieszkam na 10. piętrze na tysiąclecia w najwyższym budynku skąd widzę całą panoramę krakowa i te Twoje gówniane klocki lego poustawiane na starym lotnisku na którym 30 lat temu uczyłem się jeździć autem. Zwłaszcza fantastycznie wygląda sznur jełopów takich jak Ty stojących w korku żeby dostać się do tego swojego przepłaconego kurnika.
Jeżłei to jest zagęszczony kurnik kretynie to co powiesz o każdym zachodnim mieście? Tam jest masa wolnej przestrzeni.
Nie ma tram żadnej patodeweloperki. Normalne osiedle. Skończyło się PRL i wsie włączane do miast z "darmową ziemią". trzeba wykorzystać teren.
Dla tych co piszą, zę tam nie ma miejsc parkingowych.
ale pierdolisz, nie kupisz to nie masz tam nawet centymetra aby sie zatrzymac nawet na 5min, to jest patologia nie osiedle. Ha tfu na AVIE i orlinskiego
Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''
Pocieszę cię, ze po drugiej stronie Bałtyku wygląda tak samo. Mieszkam na osiedlu gdzie z miejscowych to tylko socjalowcy zyją, a tak to istny cyrk. i egzotyka na maksa. Najwięcej to chyba mimo wszystko Ukrainy jest, ale poza nimi, to poł Afryki, Azjaci i Bliski Wschód. Są bloki,ze 80 procent zawartości to sami czarni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów