Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
mzksiak 2024-10-31, 7:27
@Mosze_Borcuch: kurwa uśmiałem się do łez. Dobry komentarz 😆
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-10-31, 11:01
WKND napisał/a:

Wiem, że się tego rozlało ostatnimi czasy jak gówna z szambiarki. Ale ja teraz czasowo mieszkam w 5-6tysięcznej miejscowości...w sumie jest tu wiekszość tego co trzeba na codzień, są 4 markety, małe sklepy, 2 banki, kilka knajp z żarciem i piwem, nawet jeden elektromarket jest nieduży i 2 sklepiki typu "action", z różnymi pierdołami. Wkoło 3 jeziora, do każdego jakieś 10-15 min spacerem. 5min autem mam miasteczko rajdowe z torami, zorganizowane na dawnym lotnisku-wjazd wolny.
No i przechodząc do sedna, póki co nie widziałem tu jeszcze ani jednego ukropa, ani jednego murzyna i jest jeden ciapek od kebsa, ale ten mieszka już wiele lat, spokojny libijczyk.
I choć całe życie dorastałem w dużych miastach, nie wiem czy w obecnych czasach chciałbym zmienić tę spokojną "prowincję" na jakiś hajlajf w mieście. Do miasta mam 15-20 min autem, jak czegoś więcej trzeba. Oby tak pozostało, jak jest. Cisza i spokój. Tu nawet psy mają tylko 1 radiowóz i nic się nie dzieje, a w weekendy zamykają komisariat

Mieszkam w 25-30 tysięcznej miejscowości i tego je u nas od chuja, fajnie że masz jeziora
Zgłoś
Misiek_KRK 2024-10-31, 11:34 1
joti napisał/a:

...
Podasz adres tego osiedla?

Osiedle Avia 1, 31-877 Kraków

Zgłoś
grzegorz1112 2024-10-31, 12:03
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''

Tylko kto w takim razie teraz jest prowincją??
Zgłoś
mun66 2024-10-31, 18:16
ddansapp napisał/a:

Sam sobie popatrz kretynie z Avii. Mieszkam na 10. piętrze na tysiąclecia w najwyższym budynku skąd widzę całą panoramę krakowa i te Twoje gówniane klocki lego poustawiane na starym lotnisku na którym 30 lat temu uczyłem się jeździć autem. Zwłaszcza fantastycznie wygląda sznur jełopów takich jak Ty stojących w korku żeby dostać się do tego swojego przepłaconego kurnika.

Jeżłei to jest zagęszczony kurnik kretynie to co powiesz o każdym zachodnim mieście? Tam jest masa wolnej przestrzeni.
Zgłoś
zakuman 2024-10-31, 19:46 1
mun66 napisał/a:

Nie ma tram żadnej patodeweloperki. Normalne osiedle. Skończyło się PRL i wsie włączane do miast z "darmową ziemią". trzeba wykorzystać teren.
Dla tych co piszą, zę tam nie ma miejsc parkingowych.

ale pierdolisz, nie kupisz to nie masz tam nawet centymetra aby sie zatrzymac nawet na 5min, to jest patologia nie osiedle. Ha tfu na AVIE i orlinskiego
Zgłoś
takisobie2 Wczoraj 1:15 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''

Pocieszę cię, ze po drugiej stronie Bałtyku wygląda tak samo. Mieszkam na osiedlu gdzie z miejscowych to tylko socjalowcy zyją, a tak to istny cyrk. i egzotyka na maksa. Najwięcej to chyba mimo wszystko Ukrainy jest, ale poza nimi, to poł Afryki, Azjaci i Bliski Wschód. Są bloki,ze 80 procent zawartości to sami czarni
Zgłoś
MrGum Wczoraj 1:58 2
Jak będziecie tylko tak gadac i se podsmiechujki robić z boku to się nic nie zmieni, chociaż u siebie w okolicach róbcie porządek takimi, bo cienko to wkrótce będzie wyglądało, ja osobiście ich zlewam ale jak widzę w okolicy ślimaka bez kultury to reaguje chociażby postawa i słowem zależnie od miejsca jeśli nie Łopato logicznie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów