📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
„Chuju jebany patrz Qrwa co zrobiłeś😂😂😂😂😂”
Na tym filmiku wszystko jest do utylizacji. Wyjeżdżający, zastawiający i nagrywający.
Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Nie zapominajmy o żółtej awionetce, która nie wiedzieć czemu zaparkowała na osiedlowym parkingu...
Lubie takie komentarze. Dużo mówią o autorze.
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:
Lubie takie komentarze. Dużo mówią o autorze.
No rozwiń wątek,bo nic złego nie napisałem. Dawaj!
No rozwiń wątek,bo nic złego nie napisałem. Dawaj!
Bez obrazy ale chwalić się, że mieszka sie w Warszawie. Tak to wybrzmiało w Twoim komentarzu.
To jest osiedle Avia. Patodeweloperka na pełnej kurwie. Pięć tysięcy ludzi ściśniętych jak w Hong Kongu. Zajeżdżam do avionetki raz na ruski rok, bo mają dobre hamburgery, ale zaparkowac można tam tylko na zakazie.
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:
Bez obrazy ale chwalić się, że mieszka sie w Warszawie. Tak to wybrzmiało w Twoim komentarzu.
Musisz mieć jakiś kompeksy swojego miejswca urodzenia/zamieszkania. Bo jakmiałem jednym słowem opisać te wszystkie wioski i małe miejscowości w Polsce, gdzie ten problem z nachodzcami albo jeszcze nie wystepuje albo jest na razie marginalny.
Uwierz mi , dał bym duzo by urodzić się gdzieś, gdzie miał bym cisze i spokój i do okolła tylko moich polskich rodaków, anie codziennie na kazdym kroku słyszek na ulicy, w zbiorkomie , sklepach rusko-ukrowski przeplatany arabskim, hinduskim itd.
Oto obecna Polska - ruskie gówno nagrywa z okna cofającego dziewczęcym autkiem, mudżahedina
Współczuję ludziom, którzy mają teraz małe dzieci.
Współczuję ludziom, którzy mają teraz małe dzieci.
Zamiast wyjechać awaryjnie chodnikiem, to krasawczik pcha się na obcierkę
powiem tak: byłem wszędzie i ukry są wszędzie i wszyscy są wszędzie
to jest prawda
tylko nikogo nie ma nigdzie
ale ten tu godał pu russku
to jest prawda
tylko nikogo nie ma nigdzie
ale ten tu godał pu russku
Ten kraj schodzi na psy. A będzie jeszcze gorzej. Widzimy to doskonale na przykładzie państw zachodnich. Z każdą dekadą, z każdym pokoleniem ten syf rozprzestrzenia się coraz szybciej. Taki efekt kuli śnieżnej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów