Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
małpa-bez-banana 2024-10-30, 18:19 3
janusz_biznesu napisał/a:

Chyba podczas wakacji, bo kto o zdrowych zmysłach jedzie na wakacje do Warszawy?🙂

Ja, normalnie na 7 dni bo jestem z zadupia i nigdy nie byłem w stolicy. Chciałem zobaczyć jak tam jest

[ Dodano 2024-10-30, 18:22 ]
korskidegenerat napisał/a:

Dlaczego nie poderżnąłeś im gardła? Mogłeś, ale się boisz xD

Pojebawszy? Mam sobie gnój w życiu robić przez brudasów spod banderowskiej flagi? Wystarczy że Sebki ich tam nastawiają do pionu

Zgłoś
Mosze_Borcuch 2024-10-30, 18:24 1
Geraldinio napisał/a:

Tak jest, Polska dla Polaków! zamknąć granice! wyjść z UE! otoczyć się murem! To jedyna metoda, miliony Koreańczyków z północy nie może się mylić i potwierdzi.

niechcący dałem ci piwo - będzie mi się czkało, ale już się poprawiam. Weź wypierdalaj uzupełniać kosze w Lidlu

"baby i dziecka z domów wygnać, chałpy spalić - a chłopom - podziękować"

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
silwerbalk 2024-10-30, 18:42
Brsk3169 napisał/a:

Nie lepiej było wyjechać jak człowiek po chodniku zamiast się tak pierdolic

No tak ale to wymaga trochę pomyśleć i trochę inteligencji. Ale noo to jest Kraków to tam ciężko z tym będzie
Zgłoś
Kici-Kici 2024-10-30, 18:45
To jeszcze Polska, czy już Ukraina?
Zgłoś
ddansapp 2024-10-30, 18:47 1
Wiewór napisał/a:

Avia to jest patodeweloperka pierwszej masci.

W dodatku te zasrane bloki zamknęły naturalny korytarz powietrzny, który wywiewał z centrum zanieczyszczenia i smog. Majchrowski to był niezły (kut)AS, że wydał na to zgodę.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-30, 18:57
Mosze_Borcuch napisał/a:

niechcący dałem ci piwo - będzie mi się czkało, ale już się poprawiam. Weź wypierdalaj uzupełniać kosze w Lidlu

To normalne. Każdy prawicowy spierdoleniec czyta tylko maksymalnie pierwsze 5 wyrazów w zdaniu, bo ogarnięcie całego ze zrozumieniem i jeszcze wyłuskanie subtelnej nuty sarkazmu zajmuje wam sporo czasu, a niejednokrotnie jest nie do rozszyfrowania.

Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Zgłoś
RSTB30 2024-10-30, 18:57 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''

Polska już od 1939 roku istniała tylko teoretycznie, nadal tak jest i to nie jest kwestia imigrantów
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2024-10-30, 19:24 3
Geraldinio napisał/a:

To normalne. Każdy prawicowy spierdoleniec czyta tylko maksymalnie pierwsze 5 wyrazów w zdaniu, bo ogarnięcie całego ze zrozumieniem i jeszcze wyłuskanie subtelnej nuty sarkazmu zajmuje wam sporo czasu, a niejednokrotnie jest nie do rozszyfrowania.

To prawicowy spierdoleniec, czy nuta sarkazmu bo w tych dwóch przypadkach, te dwie rzeczy się kłócą i przy okazji zaprzeczasz sam sobie 😁. Ponawiam propozycję, abyś wypierdalał uzupełniać kosze w Lidlu.

"baby i dziecka z domów wygnać, chałpy spalić - a chłopom - podziękować"

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
mun66 2024-10-30, 19:39
Wiewór napisał/a:

O czym ty pierdolisz. Avia to jest patodeweloperka pierwszej masci. Kilka tysiecy ludzi stloczonych w mikro mieszkaniach jak kury w klatach. Przeciez to nazywa krakowski hong kong.
Droga dojazdowa tak ze ledwo dwa auta sie mijaja. Brak miejsc parkingowych. Brak miejsc dla dostawcow. Zastawione drogi przeciwpozarowe.
To osiedle to jest kurewski koszmar.

Kompletne brednie. Bardzo fajne osiedle. Miejsca parkingowe są w garażach podziemnych.

[ Dodano 2024-10-30, 19:40 ]
ddansapp napisał/a:

W dodatku te zasrane bloki zamknęły naturalny korytarz powietrzny, który wywiewał z centrum zanieczyszczenia i smog. Majchrowski to był niezły (kut)AS, że wydał na to zgodę.

Niczego nie zamknęły. popatrz na mapę baranie.
Zgłoś
Glauberyt 2024-10-30, 20:20
Dlatego ja się wyprowadzam z Krakowa do Radomia mam dość tej Krakowskiej wiochy.
Zgłoś
Lukash2107 2024-10-30, 21:34
Patrz co zrobiłeś 🤣🤣🤣A szczerze to przewrócić te żółte gówno na bok
Zgłoś
ddansapp 2024-10-30, 22:15
mun66 napisał/a:

Niczego nie zamknęły. popatrz na mapę baranie.

Sam sobie popatrz kretynie z Avii. Mieszkam na 10. piętrze na tysiąclecia w najwyższym budynku skąd widzę całą panoramę krakowa i te Twoje gówniane klocki lego poustawiane na starym lotnisku na którym 30 lat temu uczyłem się jeździć autem. Zwłaszcza fantastycznie wygląda sznur jełopów takich jak Ty stojących w korku żeby dostać się do tego swojego przepłaconego kurnika.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-30, 22:49
Yolanda napisał/a:

To się wyprowadź, a nie kwiczysz jak świnia w chlewie.

Sam się tęczaku wyprowadź. Polska jest moja, nie oddam.
Zgłoś
Kaczor_Donald 2024-10-30, 23:59 1
To nasi bracia. Niech żyją nam. Módlmy się.

[ Dodano: 2024-10-31, 00:00 ]

Sam się tęczaku wyprowadź. Polska jest moja, nie oddam.

Twój to jest najwyżej poranny klocek.
Zgłoś
Apages 2024-10-31, 0:20

Nie kurwa nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się kurwa nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat kurwa!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów