Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Póki co udowadniane jest złodziejstwo poprzedniej władzy. Ziobro zaskoczenia.
I jak tam idzie bo telewizji nie oglądam? Ilu już siedzi za przekręty?
nie zdziwiłbym się gdyby tam spłonął samochód gościa co 3 dni wcześniej rozjebał rowerzystę i spierdolił z miejsca zdarzenia pod Siechnicami właśnie
Właśnie dobrze że rozjebał bo po pedalarz robił na srodze jak obok była droga dla rowerów?
darek1234 napisał/a:W kacapii uczyli też pisać "Polski" od dużej?
"od dużej" Polak napisał by "z dużej" nieprawdaż kacapku mniejszy z upadliny?
darek1234 napisał/a:W kacapii uczyli też pisać "Polski" od dużej?
Popraw prostą funkcję "cytuj", bo nie da się czytać. Widzisz, kacapku z roSSji, "Polak" pisze się z dużej, "polski" w środku zdania z małej, a "napisałby" łącznie. Nieprawdaż, kacpaku z kacapii?
POLTERGAIST napisał/a:darek1234 napisał/a:W kacapii uczyli też pisać "Polski" od dużej?
Popraw prostą funkcję "cytuj", bo nie da się czytać. Widzisz, kacapku z roSSji, "Polak" pisze się z dużej, "polski" w środku zdania z małej, a "napisałby" łącznie. Nieprawdaż, kacpaku z kacapii?
kacapkiem jesteś ty, wiąże się to z twym lizaniem kacapskich jaj( ukry to równiez kacapy) dawaj mój jeden kom w obronie ruskich ukropie, jeśli żadnego nie znajdziesz i nie zacytujesz znaczy, że jesteś zwykłym banderowskim parchiem i kłamcą.
Te niewinne chłopaki co ich tak pobili wcześniej same zaczeły i wyzywały obcokrajowców.
Na ich miejscu sam bym im wpierdolił.
facebook.com/100010971098156/videos/1655516011857585/?idorvanity=20464...
darek1234 napisał/a:POLTERGAIST napisał/a:
kacapkiem jesteś ty, wiąże się to z twym lizaniem kacapskich jaj( ukry to równiez kacapy) dawaj mój jeden kom w obronie ruskich ukropie, jeśli żadnego nie znajdziesz i nie zacytujesz znaczy, że jesteś zwykłym banderowskim parchiem i kłamcą.
Widzisz, kacapku, jest coś takiego jak polska racja stanu, a w tym momencie powinniśmy kibicować Ukrainie przed ruSSką hordą . Nigdy tego nie zrozumiesz, bo jest zwykłym kacapkiem, a nie Polakiem
POLTERGAIST napisał/a:darek1234 napisał/a:
Widzisz, kacapku, jest coś takiego jak polska racja stanu, a w tym momencie powinniśmy kibicować Ukrainie przed ruSSką hordą . Nigdy tego nie zrozumiesz, bo jest zwykłym kacapkiem, a nie Polakiem
zróbmy mały research ukraincu który podaje się za Polaka, pojawiasz sie zawsze aby bronic tych ukropskich patusów i zawsze przy tym atakujesz Polaków i ty śmiesz onuco nazywać się Polakiem? Ja na was wschodnie dzikusy( kacapskie i banderowskie) leje ciepłym moczem więc jestem kacapkiem? Polską racja stanu jest to upadlincu, abyście się z ruskim lali dając nam czas na zbrojenie, nie mam zamiaru za to wam ssać wystarczy, że utrzymujemy kilka milionów waszych bękartów w Polsce i sponsorujemy wam tę braterską kacapsko ukropska wojenkę. Pewnie tego nie zrozumiesz, bo jesteś zwykłym upaincem, któremu wydaje się, że za to ze się z ruskim w gównie tapla cos od nas się należy a poza poklepaniem po plecach nic wam się nie należy.
?
I czego szczekasz w gościach, kacapski gównobocie?
darek1234 napisał/a:POLTERGAIST napisał/a:
zróbmy mały research ukraincu który podaje się za Polaka, pojawiasz sie zawsze aby bronic tych ukropskich patusów i zawsze przy tym atakujesz Polaków i ty śmiesz onuco nazywać się Polakiem? Ja na was wschodnie dzikusy( kacapskie i banderowskie) leje ciepłym moczem więc jestem kacapkiem? Polską racja stanu jest to upadlincu, abyście się z ruskim lali dając nam czas na zbrojenie, nie mam zamiaru za to wam ssać wystarczy, że utrzymujemy kilka milionów waszych bękartów w Polsce i sponsorujemy wam tę braterską kacapsko ukropska wojenkę. Pewnie tego nie zrozumiesz, bo jesteś zwykłym upaincem, któremu wydaje się, że za to ze się z ruskim w gównie tapla cos od nas się należy a poza poklepaniem po plecach nic wam się nie należy.
Głupi jesteś, kacapku i gówno rozumiesz. Daj jeszcze trochę filmików jak twoi kacapSScy bracia leją Ukrów, jesteś Polak jak z koziej dupy trąba
POLTERGAIST napisał/a:darek1234 napisał/a:
Głupi jesteś, kacapku i gówno rozumiesz. Daj jeszcze trochę filmików jak twoi kacapSScy bracia leją Ukrów, jesteś Polak jak z koziej dupy trąba
znalazłeś już te komentarze w których bronie ruskich kacapku ? czy jesteś zwykłym banderowskim kłamcą ? filmiki jak kacapy z banderusami sie leja ci przeszkadzają widlarzu? nie jest to zgodne z upaińską prawdą o niezwycięzonej armii rezunów strącających słoikami drony, kroczącymi od zwycięstwa do zwycięstwa? Poszczekaj jeszcze na widlarzu, który koło Polaka nie stał.
darek1234 napisał/a:POLTERGAIST napisał/a:darek1234 napisał/a:
a filmiki dostaniesz, jak wleci coś fajnego,
Widzisz, kacapku z roSSji, "Polak" pisze się z dużej, "polski" w środku zdania z małej, a "napisałby" łącznie. Nieprawdaż, kacpaku z kacapii?
I ty chcesz kogoś pouczać, jak pisać po polsku...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów