Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie Gruzini a Ormiaszki i wcześniej wyzywali Ormian od "kozojebców" . Wybaczcie że psuję narrację ale tak to wygląda. Możecie hejtować
Te 2 sebki wyzywały Ormian od "kozojebców"
Bo to są kozojebcy i chuj im do dupy
Up. Polaków jednak łatwo skłócić.
I to jest kurwa przykre :/ Zgaduje że większość z nas chce jednak dobrze dla naszego kraju.
W Siechnicach kilku Gruzinów pobiło chłopaków, którzy podobno zwrócili im uwagę, że ci jeżdżą rowerami po chodniku. W nocy gruzińskie auta dostały samozapłonu.
czemu kłamiesz? to polskie patusy zaczęły:
"Poszkodowani sami prowokowali? Na siechnickiej grupie na Facebooku pojawił się drugi film, tuż przed całym zajściem. Pobity mężczyzna miał do obcokrajowców krzyczeć "jeb** koz****ców!" i wydawać inne krzyki, wskazujące na dyskryminację ze względu na kolor skóry lub wyznanie.
Wśród komentarzy można przeczytać, że dwóch pobitych mężczyzn byli w stanie upojenia alkoholowego i zaczepiali przejeżdżających obok cudzoziemców."
https://www.facebook.com/100010971098156/videos/1655516011857585
Dobra, idź kompromitować się dalej. Na początek naucz się prostej rzeczy jak cytowanie na Sadolu - skala trudności minus 1000 w skali 1-10, później oducz się jąkania, a następnie zbadaj rodowód i pochwal się
zanim znów się skompromitujesz banderowski przegrywie to zetrzyj kał z nosa, został ci po lizaniu ukropskich rowów i wypluj kacapska spermę z pyska bo bulgoczesz
To akurat nie jest błąd, bo obie formy są poprawne. Ja się przychylam do opinii Miodka, że poprawna forma to "duża". To tam chuj, ale jak te cymbały piszą "z małej/dużej litery", czegoś takiego nie ma w języku polskim, albo jeszcze kurwa "od małej/dużej litery". Pierdolone nieuki, nie mogą pojąć, że pisze się "małą/dużą literą". Nawet ta co wszystkich poprawia, nie może tego zapamiętać. Ja mam dysmózgię jak chuj, ale to jest podstawa.
Głupoty prawisz. Pisze się od dużej/małej albo jeszcze kurwa dużą/małą
darek1234 napisał/a:
Dobra, idź kompromitować się dalej. Na początek naucz się prostej rzeczy jak cytowanie na Sadolu - skala trudności minus 1000 w skali 1-10, później oducz się jąkania, a następnie zbadaj rodowód i pochwal się
zanim znów się skompromitujesz banderowski przegrywie to zetrzyj kał z nosa, został ci po lizaniu ukropskich rowów i wypluj kacapska spermę z pyska bo bulgoczesz
Jebaj się kacapku z kacapii
polskie sebiksy prosiły.o wpierdol i go dostały, na swojej ziemi
weż już zamknij ryj
Ale to nie koniec takich zjawisk atmosferycznych. Są jeszcze zbukobicia (podobne do gradobić), cyjanoakrylowe samozaklejanie zamków patentowych, szybozbicia, mordozbicia i inne, zależnie od regionu. Często występują plomborwanie podlicznikowe i zanik ich przewodów podłączeniowych. O samorysujących się karoseriach, zanikających blachach rejestracyjnych czy kloszzbiciach, że o słabej jakości bocznych powierzchni opon i szyb nawet nie wspomnę.
Chyba u ciebie na zaporożu
Raczej u ciebie w kołchozie za Uralem. Nie znasz się, nie pisz
Raczej u ciebie w kołchozie za Uralem. Nie znasz się, nie pisz
Za uralem to cię wystrugali. Najdalej na wschód, to byłem w Warszawie, banderku
A ty najdalej na zachód to do Przemyśla dotarłeś, ale cię cofnęli, z tego co pamiętam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów