Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden kot jest w stanie dla zabawy zabic w ciągu dnia ponad 10 ptaków. Obszczywają kurwy wszystko co mogą, jebie to na kilometr. Koty, psy i inne wymysły powinny być kontrolowane przez właścicieli.
Jeden gołąb jest w stanie dla zabawy w ciągu dnia osrać ponad 10 samochodów. Osrywają kurwy wszystko co mogą, jebie to na kilometr. Gołębie powinny być kontrolowane przez właścicieli.
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
gołębie dla zabawy można zabijać! ani to pożyteczne, ani nieszkodliwe!
Niby "broni" kota ale nie zareagował bo dziadka się wystraszył...?
utylizacja, nie kota, tylko tego jebanego cwela. mam nadzieję, że do końca życia będą dymać w pierdlu
to chyba nie za długo... B)
[ Dodano: 2024-09-19, 09:27 ]
Teraz psychodziadzia powinien dostać widły w dupę, po sam kij.
utylizacja, nie kota, tylko tego jebanego cwela. mam nadzieję, że do końca życia będą dymać w pierdlu
nie zesraj się
A do psiarzy, mam nadzieję że niedługo tak się zmienia przepisy , że Ci co chodzą z psami (amstafami) bez kagańca i smyczy będę odpowiadać za delikt usiłowania morderstwa. Jak tylko
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
U mnie na wsi jest typ, który ma gołębie. Jakis kot sąsiada zaczął mu te gołebie wpierdalać. Chłop złapał tego kota i zaczął nim napierdalać o ściane, a następnie wrzucił go do pieca. Nikt by sie nie dowiedział, gdyby nie to, że wszystko nagrał telefonem jego upośledzony umysłowo syn, który pochwalił się nagraniem w szkole.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów