Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ta powódź co aktualnie zabiła ileś tam ludzi to za ich kurestwa i wałki idąc twoim tokiem myślenia
Ci akurat zginęli przez eko-terrorystów, którzy blokowali budowy zbiorników retencyjnych, a obecnie zasiadają na najwyższych stołkach w antypolskim rządzie, no i przez ryżą kurwę, która zamiast ogłosić ewakuację, pierdoliła, że nie ma powodów do obaw.
[ Dodano 2024-09-19, 10:53 ]
Ale kotek dostał 😀 załatwił go po upadlińsku
No, nie szkaluj naszych braci. Trzeba wybaczyć, a najlepiej udawać, że nic takiego nie miało miejsca.
o ja pierdole chory dziadek na głowę trzeba mu pomóc
Tak. Trzeba mu podac pavulon
[ Dodano: 2024-09-19, 11:07 ]
Kot jest szkodnikiem i nie jest częścią polskiego ekosystemu. Koty powinny być trzymane wyłącznie w domach. Dzikie koty, powinny być odławiane, sterylizowane, a domowe chipowane i właściciel, który wypuszcza kota, powinien płacić olbrzymie kary.
Sam mam koty w domu, i uważam, że ludzie, którzy wypuszczają koty na dwór w Polsce, powinni być jebani w dupę gorącym pogrzebaczem, aż im się naprostują te dwie fałdy w czerepie.
Ale jak ktos ma dwór to chyba moze na swoim dworze puszczać kota.
Dziadowi ktoś powinien wytruć jego sraluchy, zabolałoby go to bardzo. Może nawet z tego bólu zejdzie na zawał i świat zrobi się lepszy.
[ Dodano: 2024-09-19, 11:14 ]
Koty to szkodniki w obecnej formie, zabijają dla zabawy wszystko co się rusza, nie tylko gołębie ale wszystkie ptaki, gryzonie, owady, niszczą różnorodność biologiczną nie dając przyrodzie nic w zamian. Jak ktoś chce kotka to niech trzyma go w domu, inaczej zasługuje właśnie na takie widly
To nagranie z jakichś działek, a tam problemem są myszy i szczury. Ale nie ma ich tam, gdzie żyją dzikie koty. Podobnie w blokach. Po powodzi w 1997 na Wrocław spadła plaga szczurów, bo w piwnicach potopiły się koty. Pamiętam, jak władze ściągały je potem z innych miast.
Więc nie pierdol.
[ Dodano: 2024-09-19, 11:25 ]
Hoduję ptaki i muszę się potwierdzić, koty to była plaga, aż nie zaopatrzyłem się w wiatrówkę i przestały przychodzić😁 A moje domowe koty swoich nie ruszają
Jak hodujesz gołębie, to mam nadzieję, że ktoś też zaopatrzy się w wiatrówkę i zrobi z nimi porządek. Czas wypromować taką szczytną kampanię.
Hodowla sraluchów powinna być zakazana jak hodowla agresywnych psów. Z jednych i drugich nie ma żadnego pożytku, za to są problemy.
Kot jest szkodnikiem i nie jest częścią polskiego ekosystemu. Koty powinny być trzymane wyłącznie w domach. Dzikie koty, powinny być odławiane, sterylizowane, a domowe chipowane i właściciel, który wypuszcza kota, powinien płacić olbrzymie kary.
Sam mam koty w domu, i uważam, że ludzie, którzy wypuszczają koty na dwór w Polsce, powinni być jebani w dupę gorącym pogrzebaczem, aż im się naprostują te dwie fałdy w czerepie.
Co znaczy "polskiego ekosystemu"? Koty, szczury, gołębie, wrony, wróble, a nawet karaluchy i pluskwy są częścią MIEJSKIEGO ekosystemu. I populacja wszystkich musi być pod kontrolą. Koty kontrolują populacje gryzoni i po części, gołębi, których zwyczajnie jest za dużo. To z nimi trzeba robić porządek, a taki dziad-hodowca sraluchów tylko ten problem powiększa.
[ Dodano 2024-09-19, 12:24 ]
A ja mam beke jak się ludzie rozczulają nad kotkami nad pieskami A człowieka jak zajebią to spoko luz.
Jeden kot jest bardziej pożyteczny niż stu sadoli.
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
Czy tymoże jesteś pojebany
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
Najlepiej oceniony komentarz? Na chwilę obecną 136 piw dla obrońcy dziada, co hoduje latające szczury? Ja pierdolę.
Wiedziałem, że sadole są popierdoleni, ale nie spodziewałem się tylu pojebanych gołębiarzy.
Dlatego pierdolone ptaki latają a koty nie. Te które dadzą się złapać kotu to zwyczajne niedołężne pierdoły, które trzeba odsiać z puli genowej.
To samo można napisać o kocie. Dał się złapać na widły i wyleciał z puli genowej.
chociaż by sobie obiektyw wyczyścił bo gówno widać ...
Koty to nie psy baranie. Koty potrzebują wolności.
Inną sprawą jest, że np w miastach kotów nie powinno się chować, po tych waszych klatkach zwanych mieszkaniami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów