i prawidłowo dziadek nie umie zabrać kundla tylko stoi i patrzy to kosa psu się należy
Dziadek powinien dostać kosa za to, że nie potrafi kundla odciągnąć i zapłacić jeszcze za weta
Tylko mam zagwozdkę - gdy będę ratował życie swoje albo swojego psa i będę ucinał łeb jakiemuś jebanemu sukrwolowi i w tym momencie zaatakuje mnie właściciel i jemu też w obronie będę musiał uciąć łeb, to dzwonić po karetkę czy śmieciarkę?
Marzy mi się być świadkiem sytuacji że jakiś agresywny burek typu pitbull/amstaf rozszarpuje bachora. Mógłbym wtedy burka zaciukać kosą i miałbym świetny ubaw z kilku powodów.
- Byłbym blisko cierpienia niewinnego bąbelka.
- Wyszedłbym na bohatera, bo uratowałem dzieciaczka przed krwiożerczą bestią.
- Patrzałbym na rozpacz właściciela zapchlonego gówna.
I kurwa prawidłowo też noszę jak idę ze swoim psem kosę w plecaku czy gdzieś tam. Tyle tych jebanych śmieci z pitbullami i innymi kurwidłami amstafami chodzi. Zawsze to jakieś zjeby umysłowe są, jakieś tipsiary dające dupy za nowy błyszczyk czy białe murzyny, które udają wielkich gangsta hip hopowców. I zawsze jakaś cieniutka smyczka, brak kagańca, a często nawet brak smyczki bo HADES jest grzeczny. Zwracanie uwagi nic nie daje zwykle "nie zaatakuje, spokojnie".
Tylko mam zagwozdkę - gdy będę ratował życie swoje albo swojego psa i będę ucinał łeb jakiemuś jebanemu sukrwolowi i w tym momencie zaatakuje mnie właściciel i jemu też w obronie będę musiał uciąć łeb, to dzwonić po karetkę czy śmieciarkę?
Za każdym razem jak materiał o psach to spinasz dupęi zgrywasz twardziela a chodzisz z pudelkiem i mu dupkę podcierasz. Nie oszukasz nikogo jestes wewnatrz ciota, która nieumiejetnie pozuje na brutala
Za każdym razem jak materiał o psach to spinasz dupęi zgrywasz twardziela a chodzisz z pudelkiem i mu dupkę podcierasz. Nie oszukasz nikogo jestes wewnatrz ciota, która nieumiejetnie pozuje na brutala
Coś czuję, że lubisz ssać pały dresiarzom z amstafami a potem płacz, że twój facet zły bo tylko chleje za 500+ i żadnego pożytku z niego nie ma.
KAŻDY kto ma amstaffa albo pitbulla to niedojebany śmieć, a Ci co mają te psy z lewych hodowli albo zmieszane to... szkoda strzępić ryja na te szmaty.
A w takiej sytuacji moje psy nigdy się nie znajdą bo po pierwsze pilnuje ich jak oka w głowie a po drugie wszystkie agresywne zachowania zostały już dawno wyeliminowane przez prace z nimi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów