Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdzie wy tak kurwa widzicie dwa OSŁY vel SAMCE? spierdalało się z przyrki w podstawówce, co nie?
@oba upy
gdzie wy tak kurwa widzicie dwa OSŁY vel SAMCE? spierdalało się z przyrki w podstawówce, co nie?
Czego ty wymagasz od tych dałnów urodzonych pewnie po 2000 roku ? Oni Nie rozpoznaliby oślicy nawet gdyby im w te puste łby z kopyta zadupczyła. Niech pizdy wracają do golenia pach a nie komentowania na sadolu.
Czego ty wymagasz od tych dałnów urodzonych pewnie po 2000 roku ? Oni Nie rozpoznaliby oślicy nawet gdyby im w te puste łby z kopyta zadupczyła. Niech pizdy wracają do golenia pach a nie komentowania na sadolu.
Nie obrażałem cię psie ale muszę zacząć! Pozdrów mamę i podziękuj za wczoraj bo identycznie ryj darła!
@oba upy
Z czego się spoerdalało dziecko ? Vel samcu chyba ?
Nie obrażałem cię psie ale muszę zacząć! Pozdrów mamę i podziękuj za wczoraj bo identycznie ryj darła!
Z czego się spoerdalało dziecko ? Vel samcu chyba ?
Miej trochę godności i przyjmij porażkę.
Niesamowite jaką masz sieczkę z mózgu. Obecnie młodzież jest o wiele bardziej świadoma i mądra niż kiedyś. Ale wiadomo... Kiedyś to były czasy, ludzie z ulicy mówią pozdro i takie tam.
Czego spodziewać się po sadisticowym społeczeństwie...siedlisko nieuków uważające się za kręgosłupy moralne świata. Wróć do piwkowania przed telewizorem, a nie komentowania cudzych pach. Też je golę i co? Pewnie powiesz że to pedalskie, bo prawdziwy mężczyzna ma chodzić w dresach, nie znać się na modzie i takie tam? W momencie kiedy ty moralizujesz świat to właśnie tacy, którzy co nieco się znają na życiu zaruchali sobie więcej panienek i z trochę wyższej ligi niż ty na oczy widziałeś.
Ulica pozdrawia tylko prawilnych! Facet ma jebać krwią i potem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów