18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Zbudujmy sobie fortecę
~Velture • 2018-07-06, 8:19
Deweloperzy ich nienawidzą!
Kliknij i zobacz jak dwóch prostych rolników zbudowało sobie apartament z fosą za 4 miski ryżu

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
weryfikator4 2018-07-06, 8:30 5
W sumie wszystko mam pod ręką na działce. Tylko rolników nie mam.
Zgłoś
jackalski 2018-07-06, 8:32 13
Nie ma się co dziwić, że Amerykanie przegrali wojnę w Wietnamie.
Jak dwóch Wietnamczyków robi sobie takie rzeczy wykorzystując zaostrzony kijek i miskę, to pomyślcie do czego są zdolni jak się wkurzą…
Zgłoś
nowynick 2018-07-06, 8:41 3
by sobie wychodek zbudowali a nie srają dalej po krzakach...
Zgłoś
Wiewór 2018-07-06, 8:42 29
jackalski napisał/a:

Nie ma się co dziwić, że Amerykanie przegrali wojnę w Wietnamie.
Jak dwóch Wietnamczyków robi sobie takie rzeczy wykorzystując zaostrzony kijek i miskę, to pomyślcie do czego są zdolni jak się wkurzą…

Amerykanie wysyłają rakiety w przestrzeń kosmiczną, sondy na Marsa. Produkują elektryczne samochody autonomiczne i drony bezzałogowe.
Ale rzeczywiście słabo wypadają przy Wietnamczykach, którzy wykopali fosę gołymi rekami.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
ddss 2018-07-06, 8:53 1
Prawdziwi z nich pionierzy, może wyrosną na dobrych Pod,Ludzi :E
Zgłoś
nowynick 2018-07-06, 9:19 4
jak im to zacznie przeciekać to mają ziemiankę pod sufit zalaną

No ale czego się nie robi dla szpanu? Najbardziej odjebana ziemianka w całym powiecie
Zgłoś
~Beny 2018-07-06, 9:25 5
Abraxus napisał/a:

Amerykanie wysyłają rakiety w przestrzeń kosmiczną, sondy na Marsa. Produkują elektryczne samochody autonomiczne i drony bezzałogowe.
Ale rzeczywiście słabo wypadają przy Wietnamczykach, którzy wykopali fosę gołymi rekami.

Jak dojdzie do III wojny światowej, to kolejna będzie na patyki. Pomyśl na ile Amerykanom wtedy się przydadzą ich rakiety w przestrzeni kosmicznej, sondy na marsie, elektryczne samochody autonomiczne i drony bezzałogowe. A Wietnamczycy... no tak, będą siedzieć wtedy w swoich chatkach otoczonych fosą

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-06, 9:26 1
Śmiejmy się. Że prymitywne, że biednie, że my to mamy samochody, lodówki, płyty indukcyjne, internet...
Ale jak prąd wyłączą na godzinę to u nas płacz, a tam mają to w dupie. Jak awaria internetu to koniec świata...
Sklepy zamknięte, kurwa jak żyć.
Zgłoś
htp 2018-07-06, 11:02 8
Piwo za melodię Już ją mało kto poznaje...
Zgłoś
zeus6 2018-07-06, 11:33 11
i to wszystko w dwie minuty i 23 sek.
Zgłoś
~Angel 2018-07-06, 12:54 4
nie takie bazy budowało się z koca i krzeseł
Zgłoś
J................8 2018-07-06, 13:01 2
Liv napisał/a:

Jak dojdzie do III wojny światowej, to kolejna będzie na patyki. Pomyśl na ile Amerykanom wtedy się przydadzą ich rakiety w przestrzeni kosmicznej, sondy na marsie, elektryczne samochody autonomiczne i drony bezzałogowe. A Wietnamczycy... no tak, będą siedzieć wtedy w swoich chatkach otoczonych fosą

napalm
Zgłoś
Henboh 2018-07-06, 13:18 3
A w środku sex-dungeon.

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2018-07-06, 13:53 3
Przypomniało mi się pierwsze Age of Empires Do tej pory nie było części lepszej od tej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów