18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pawelbrodnica 2012-11-22, 20:33 1
4:59 ..."zageuizowac mauhiuane"
buhahahhahah
Zgłoś
kempas1984 2012-11-22, 20:56
Państwo otworzyło by swoje lokale w których można palić maryśkę z państwowych upraw i dziura w budżecie moment by została załatana. Problem dopalaczy by zniknął. Wszyscy byli by zadowoleni.
Zgłoś
s................r 2012-11-22, 21:00
a borixon śpiewa że wszystkie narkotyki to kurwy
Zgłoś
L................4 2012-11-22, 21:03
lubię się najebać ale po tym strasznie odpierdalam a na drugi dzień nie pamiętam co i jak ostatnio marynarkę zgubiłem.... chuj wie gdzie, po giecie z kumplami jest zajebiście nawijka tematy, wspólne wpierdalanie frytek, bigosu i rycie czachy lub zamulanie ale zawsze jest wesoło i nikt się po ryju nie napierdala

ps"Palę majki, tak jakbym palił fajki"
Zgłoś
Adenozynotrifosforan 2012-11-22, 21:20
@~sanctusdiavolos ziomek, spróbuj to sprawdzić eksperymentalnie (tak naukowo, wiesz) zciągnij wiadro lub zapal lolka a potem włącz TV a to co tam zobaczysz to istny kurwa teatr ! (to jest fajne kup to, xilość reklam) że będziesz się rył ze śmiechu ale najlepsze są reklamy - prawie jak kabaret, że czasami mam wrażenie jak mogłem to oglądać na poważnie wcześniej, coś w tym jest ile pale tyle nie oglądam telewizji (tak jakoś)
Zgłoś
lwRazor 2012-11-22, 21:23
Jaranie w Polsce? Nie ma szans na taką bajkę, chyba, że za XX lat. Ale co tu się rozpierdalać w temacie, kto chce to stąd wypierdala i nie interesuje go polityka ani polska paranoja w rządzie.
Zgłoś
riczardson 2012-11-22, 21:29
Znam kilku gości którzy palą dobre 15lat jak nie więcej. Myślicie, że są zdrowi? Gówno. Mają poryte banie od tego.
Zgłoś
Infanymous 2012-11-22, 21:36
Ktoś wie, co to za kawałek leci w tle np. od 5:04?
Zgłoś
Z.G.O.N 2012-11-22, 21:40 1
Dlaczego ludzi którzy raz na jakiś czas zapalą skręta nazywa się ćpunami? głupota! Równie dobrze człowieka który wypije kieliszek wódki można nazwać alkoholikiem/pijakiem !
Zgłoś
lwRazor 2012-11-22, 21:40 1
Kottonmouth Kings - Reefer Madness
Zgłoś
p................6 2012-11-22, 21:40
bo legalzacji kurwa chca zwykle mlode leszcze bo jeszcze nie widzialem normalnego ktory by palil od przynajmniej 20 lat i nie mial zjebanego mozgu

ale gownazeria we przeciez lepiej nie
Zgłoś
naitsyrk 2012-11-22, 21:45
oglądnąłem filmik, teraz idę zajarać bongo.
Zgłoś
Franko1510 2012-11-22, 21:47 1
Ja osobiście lubię sobie i zapalić, i lubię się napić, oczywiście nie za dużo, bo i jedno i drugie ma minusy. Po dłuższym picicu mega kac może zmaiżdżyć mocno, umysł też, ale szczególnie organizm, a po dłuższym paleniu znowu głowa nie taka jak kiedyś, zwiesza się człowiek, lekkie problemy są z zapamiętaniem czegoś.
Także moim zdaniem, nie jestem oczywiście przeciwko, ale jak już palić, czy też pić to z umiarem.
Zgłoś
pablo3z 2012-11-22, 21:49 3
A ja nikogo nie namawiam do palenia. Sam ze 2 razy do roku sobie zapale i jakoś nie popadłem w nałóg który mnie zniszczył ;] Tu nie chodzi o namawianie czy takie tam. Czemu wciąż jedni chcą narzucać zakazy innym? Każdy ponoć jest wolnym człowiekiem więc może robić co mu sie podoba nie szkodząc innym. Paląc gandzie nie bardzo komuś szkodzi. Więc na jaką cholere jest to zabronione? I czemu ludzie próbują mi wmówić co jest dla mnie dobre? Niech sie własnym życiem zajmą. Chodzi tylko o to że jak se zapale te 2 razy do roku to wychodzi na to że powinienem być już wg prawa skazany. A ja sie pytam za co?! Takie pierdolenie tych co są przeciw. Ci co chcą zalegalizować to wyrażają swoje zdanie i cisną z tematem bo inaczej sie w tym kraju tego przeprowadzić nie da! Jak będzie legalne to ktoś was zmusi do palenia że sie tak wzbraniacie? I tak ci co chcą jarać 5 razy dziennie to to robią, tylko że oni sobie robią krzywde a nie wam, więc o chuj chodzi?
Zgłoś
PlenerPłocki 2012-11-22, 21:50
Czy jest tu taki, który mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi panu Gowinowi około 8:30 ?
Bo przyznaję: nie zrozumiałem kontekstu, mimo iż wydaje mi się, że czytałem rzeczone rzeczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem