Po tagach nie znalazłem, także raczej nie było
Po tagach nie znalazłem, także raczej nie było
My mielibyśmy ubaw na hardzie, a oni by spokojnie pracowali .
Jak mnie to wkurwia niemiłosiernie, że drzewka i zwierzątka są ważniejsze od potrzeb ludzi. Rozumiem, że cel nie uświęca środków, ale kurwa mać, niech banda zielonych trawożerców nie hamuje rozwoju reszcie społeczeństwa. Drogi są potrzebna. Lotniska też. Nawet pierdolone drapacze chmur. Chcą żyć w zgodzie z naturą? To kurwa z jakiej paki co drugi ma w kieszenie iPhona i skąd ma tą kieszeń? Niech jeden z drugim zrezygnuje ze wszystkich zdobyczy i osiągnięć techniki, owinie się liśćmi i spierdala do lasu. Zobaczymy jak długo natura w postaci dzikich zwierząt da mu pożyć wedle jego ekozasad. Chcą być debile niżej w łańcuchu pokarmowym to proszę bardzo.
Amen kurwa. Dobranoc. Wyżaliłem się.
Dobrze tej suce, że dostała kilka strzałów w mordę - na ogarnięcie
Jebać eko-cioty
Tylko, że to chyba sami faceci
Jak mnie to wkurwia niemiłosiernie, że drzewka i zwierzątka są ważniejsze od potrzeb ludzi. Rozumiem, że cel nie uświęca środków, ale kurwa mać, niech banda zielonych trawożerców nie hamuje rozwoju reszcie społeczeństwa. Drogi są potrzebna. Lotniska też. Nawet pierdolone drapacze chmur. Chcą żyć w zgodzie z naturą? To kurwa z jakiej paki co drugi ma w kieszenie iPhona i skąd ma tą kieszeń? Niech jeden z drugim zrezygnuje ze wszystkich zdobyczy i osiągnięć techniki, owinie się liśćmi i spierdala do lasu. Zobaczymy jak długo natura w postaci dzikich zwierząt da mu pożyć wedle jego ekozasad. Chcą być debile niżej w łańcuchu pokarmowym to proszę bardzo.
Amen kurwa. Dobranoc. Wyżaliłem się.
Dokładnie! Cały Augustów jest rozjeżdżany przez ciężkie samochody bo paru ekociotom zabździło się, że tam w dolinie Rospudy kilka żabek i ptaków się pierdoli. Takich dolin jest niestety w Polsce więcej.
Dostanie taka kurwa w jape to tylko się wkurwisz bo ci sprawę zrobi. Jak kolega wyżej napisał "Zabijesz ekociotę, a pójdziesz siedzieć jak za człowieka.