Kierownik byl stanowczo zdeterminowany i uparl sie ze wyjedzie... gdzies w kalifacie francuskim, plec kierownika nieznana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mały pojazd z dużymi problemami
Jął kupiłem żonie duży samochód, robiła tak samo. Poobijała z każdej strony i z uśmiechem powiedziała, że jednak woliniejsze auto.
[ Dodano 2025-01-09, 00:14 ]
*mniejsze
[Edit] autokorekta
[ Dodano 2025-01-09, 00:14 ]
*mniejsze
[Edit] autokorekta
Krew mnie zalewa jak widzę te niepełnosprytne auta na drodze.
DupaJasiu123 napisał/a:
Krew mnie zalewa jak widzę te niepełnosprytne auta na drodze.
U mnie na wiosce było ich pełno, ale miśki wszystkich wyłapały. Kierowcy (głownie dziadki) nie mieli PJ i wydawało im się, że mogą je prowadzić, tak jak motorowery, bo są pełnoletni. Mylili się.
Jak żona zobaczyć co zrobilł z jej piździkiem to dupy w ogóle nie dostanie w tym roku.
A jeśli to właśnie żona to klasycznie dostanie wpierdol.
A jeśli to właśnie żona to klasycznie dostanie wpierdol.
Co to jest za gównowóz? Silnik chyba od kosiarki, a karoseria z gumy, bo obija się, a wgnieceń nie widać.
Nie takie problemy mają ludzie.
Dziadek pali sprzęgło.
Przeszkód większych nie ma, a wyjechać nie może.
Dziadek pali sprzęgło.
Przeszkód większych nie ma, a wyjechać nie może.
Ojeja, wielkie halo
Jak wjechał, tak wyjechał. Brawa za kreatywność 😆
Jak wjechał, tak wyjechał. Brawa za kreatywność 😆
joti napisał/a:
U mnie na wiosce było ich pełno, ale miśki wszystkich wyłapały. Kierowcy (głownie dziadki) nie mieli PJ i wydawało im się, że mogą je prowadzić, tak jak motorowery, bo są pełnoletni. Mylili się.
no faktycznie, trzeba mieć kategorię AM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów