Pistolet na gumowe kulki zasilane Co2
Pistolet na gumowe kulki zasilane Co2
Jednak HDR jest zajebisty. Można miotać za jego pomocą kulami paintballowymi i to jest sztos. To plastikowe gówienko jest znacznie tańsze od markera paintballowego, no w kurwe mega tańsze a świetnie sprawdza się w roli markera. Zajebiście wręcz, pod warunkiem że poletko w marę ciasne, taki CQB bardziej. Polecam.
Dać się postrzelić za dwa Harnasie...
Harnaś 6% spoko piwo. I jeszcze wygrać można.
Harnaś 6% spoko piwo. I jeszcze wygrać można.
To, że lubisz pić te szczochy nie znaczy że musisz innych namawiać Jeszcze ta promocja, żeby więcej szczochów się sprzedawało.
To, że lubisz pić te szczochy nie znaczy że musisz innych namawiać Jeszcze ta promocja, żeby więcej szczochów się sprzedawało.
O kurwa jaki panicz. A sam pewnie żłopie jakiegoś kasztelana niespasteryzowanego albo inny koński pot z jajec.
i dlatego w Polsce nie będzie powszechnego dostępu do broni - jest duża szansa, że takie asy jak na filmie zaczęli by grać w rosyjską ruletkę pistoletem samopowtarzalnym
Nie wiem czy wiesz ale każdy, w tym debil i bez większego problemu niepełnoletni może sobie kupić czarnoprochowca z szybkowymiennym bębnem w kalibrze 44 który może urwać pół łba i kawałek szczęki. Tak. Takie cuda w Polsce dostępne. I bardzo dobrze. Kto się zna ten ma
Nie rób aż takich idiotów z naszych rodaków. Wystarczy że rząd to od dawna robi.
i dlatego w Polsce nie będzie powszechnego dostępu do broni - jest duża szansa, że takie asy jak na filmie zaczęli by grać w rosyjską ruletkę pistoletem samopowtarzalnym
To się nazywa selekcja naturalna. Nikt normalny nie będzie zaglądał w lufę... według mnie duży plus jakby populacja patologi i debilizmu sama się wyeliminowała.
jednak ponieważ mam również pozwolenie na broń palną, wiem że za taką akcję jak na filmie, nawet przy użyciu broni pneumatycznej, grozi areszt.
No ale sposób wypowiedzi i zachowanie tych karaluchów sugeruje, że nie wiedzą nic na temat zdrowego rozsądku nie mówiąc o tak skomplikowanej materii jak ustawa o broni.
kufa mać mój detektor lewactwa właśnie wyskoczył ze skali.....
O kurwa jaki panicz. A sam pewnie żłopie jakiegoś kasztelana niespasteryzowanego albo inny koński pot z jajec.
Taaa, 3 razy drozszy despik wchodzi jak woda, tego gowna to bym nawet do reki nie wzial
kufa mać mój detektor lewactwa właśnie wyskoczył ze skali.....
no kurwa chyba cię suty drą, typie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów