📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie kapitalizm w Chinach to by złodziej który jest biednym robotnikiem wyzyskiwanym przez kapitalistę, nie musiałby kraść i zabijać.
Zginąć na kasie w markecie chcąc zarobić parę groszy, kurwa smutne...
@up
Tak działa i będzie działać Wolny Święty Korwinistyczny Kapitalistyczny Rynek.
Tak działa i będzie działać Wolny Święty Korwinistyczny Kapitalistyczny Rynek.
jak dla mnie średnia IQ na świecie pikuje w dół. widzę jak facet podpierdala żarcie ze sklepu, siada i zaczyna żreć, o ile nie jest żulem, no to kurwa, albo jest na prochach albo jakiś popierdolony. jestem kasjerem, podchodzę do niego a on zaczyna spierdalać, po drodze chwyta nóż, i co robię jako kasjer? gdybym miał IQ>2 zacząłbym spierdalać, ale nie, gonię go dalej. nie twierdzę, że to ona jest winna temu, że nie żyje, ale ja pierdolę, jak można być aż takim idiotą. wystarczy, że koleś od niechcenia machnie tym jebanym nożem, co zresztą zrobił, i po tobie.
IQ spada i to strasznie - widac po komentarzach na sadlu chocby...
tak wina kapitalizmu...
jesli ktos kradnie z glodu to nie wpierdala sobie spokojnie w markecie gdzie jest 237 swiadkow i 234 kamery. Ewidentnie koles to jakis swir.
tak wina kapitalizmu...
jesli ktos kradnie z glodu to nie wpierdala sobie spokojnie w markecie gdzie jest 237 swiadkow i 234 kamery. Ewidentnie koles to jakis swir.
Dzięki kapitalizmowi i wolnemu rynkowy, w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat ilość ludzi żyjących w ubóstwie w Chinach zmalała DWUDZIESTOKROTNIE! Przeciętny Chińczyk, wbrew zachodniej propagandzie, żyje na wyższym poziomie materialnym, a już na pewno intelektualnym, niż tacy kretyni jak Sadystycznymirek.
Nic dziwnego, że postulujesz za socjalizmem - na ogół debile, którzy chuja w życiu osiągnęli, tylko kombinują jak się dobrać do kasy bardziej zaradnych jednostek.
Nic dziwnego, że postulujesz za socjalizmem - na ogół debile, którzy chuja w życiu osiągnęli, tylko kombinują jak się dobrać do kasy bardziej zaradnych jednostek.
No i mamy następnego trolla-zjeba to sadystycznymirek, to tylko kwestia paru dni i cię wypierdolą moderatorzy na zbity pysk.
zgonex napisał/a:
pikuje w dół
A można pikować do góry?
Co do tematu - gdyby to było w Polsce, to dostałby 12 lat, a wyszedł po 8. A tam dostanie czapę i prawidłowo, bo Chiny są jednym z ostatnich praworządnych krajów świata.
Na takie kurwy psychiczne najlepszy lek to ciepla kulka w łeb ;/
@up Tam na pewno go tak wyleczą, tego można być pewnym.
Głupia tępa dzida sama sobie winna kim myślała że jest strażniczką marketów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów