📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakie klapsy dostał "ja CI kurwo dam mnie okradać"
Złodzieje ścierwa od razu łapy upierdolić żeby więcej nie kradło. Wczoraj wieczorem zostawiłem samochód (golfa 3) tam gdzie zawsze na parkingu za blokiem i co ? Wychodze dzisiaj rano, a samochód na lewarku i cegłówkach stoi, skurwysyny zajebały mi wszystkie 4 koła + zestaw narzędzi z bagażnika, gaśnice i nawet apteczkę.
haha klapsy mu dawal jakby jego ojcem byl, babka porzadnie zaczela butowac gnoja !
A w Polszy naszej ukochanej, poszedłbym siedzieć za przekroczenie obrony koniecznej.
jeloo napisał/a:
A w Polszy naszej ukochanej, poszedłbym siedzieć za przekroczenie obrony koniecznej.
Kolejny ułomny lub niedouczony pierdoli głupoty o obronie koniecznej. Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem (jeśli potrafisz) obecne przepisy kodeksu, albo idź do prawnika, który Ci wytłumaczy jak krowie na granicy. I jak już to przekroczenie GRANIC obrony koniecznej.
Kurwa przez takie smuty społeczeństwo idiocieje.
A sprzedawca przekroczył granice obrony koniecznej ewidentnie. Spryskał im mordy, na glebę, unieruchomić dziadostwo i czekać na przyjazd odpowiednich służb. Albo ma być prawo stanowione w przepisach, albo bawimy się w samosądy, wendety i inne średniowieczne rozrywki dla plebsu.
Laczek tej Kobiety- bezcenny.
Bamboleiro napisał/a:
Kolejny ułomny lub niedouczony pierdoli głupoty o obronie koniecznej. Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem (jeśli potrafisz) obecne przepisy kodeksu, albo idź do prawnika, który Ci wytłumaczy jak krowie na granicy. I jak już to przekroczenie GRANIC obrony koniecznej.
Kurwa przez takie smuty społeczeństwo idiocieje.
A sprzedawca przekroczył granice obrony koniecznej ewidentnie. Spryskał im mordy, na glebę, unieruchomić dziadostwo i czekać na przyjazd odpowiednich służb. Albo ma być prawo stanowione w przepisach, albo bawimy się w samosądy, wendety i inne średniowieczne rozrywki dla plebsu.
Co nie zmienia faktu, że nasze prawo jest chujowe.
@Bamboleiro
Tobie radzę doczytać przepisy. Bo to chyba Ty nie czytasz ze zrozumieniem Przeciwnika mogę unieruchomić, nie skopać. Za skopanie go, mogę z automatu być oskarżonym o to że to właściwie ja zaatakowałem. I Ty czytaj ze zrozumieniem bo widzę, że Tobie tej umiejętności brakuje. Tamta dziewczyna skopała już unieruchomionego agresora. Za to w Polsce jest kara, takie są przepisy.
Przykład numer jeden:
Kolega w czasie samoobrony złamał kolesiowi rękę. Koleś założył mu sprawę, i wygrał, mimo że świadkowie jasno mówili, że to on atakował.
Przykład numer dwa? Na weselu siostry mojej dziewczyny była nieprzyjemna sytuacja. Wpadło trzech gości i zaczęło się awanturować. Zniszczyli samochód drużby, więc skończyło się na bójce. Jeden z napastników miał połamany nos, bo kiedy leżał, jeden z naszych go kopnął.
Rezultat, oni musieli zapłacić za szkody, ale tamten kopiący dostał karę za pobicie agresora.
Widzę że nie znasz realiów, więc nie wypowiadaj się, i nie wyzywaj innych od ułomnych lub niedouczonych, bo sam pierdolisz
Tobie radzę doczytać przepisy. Bo to chyba Ty nie czytasz ze zrozumieniem Przeciwnika mogę unieruchomić, nie skopać. Za skopanie go, mogę z automatu być oskarżonym o to że to właściwie ja zaatakowałem. I Ty czytaj ze zrozumieniem bo widzę, że Tobie tej umiejętności brakuje. Tamta dziewczyna skopała już unieruchomionego agresora. Za to w Polsce jest kara, takie są przepisy.
Przykład numer jeden:
Kolega w czasie samoobrony złamał kolesiowi rękę. Koleś założył mu sprawę, i wygrał, mimo że świadkowie jasno mówili, że to on atakował.
Przykład numer dwa? Na weselu siostry mojej dziewczyny była nieprzyjemna sytuacja. Wpadło trzech gości i zaczęło się awanturować. Zniszczyli samochód drużby, więc skończyło się na bójce. Jeden z napastników miał połamany nos, bo kiedy leżał, jeden z naszych go kopnął.
Rezultat, oni musieli zapłacić za szkody, ale tamten kopiący dostał karę za pobicie agresora.
Widzę że nie znasz realiów, więc nie wypowiadaj się, i nie wyzywaj innych od ułomnych lub niedouczonych, bo sam pierdolisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów