Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.to coś z czasów miasteczka AGH (Kraków) za czasów sprzed remontu. Nazywaliśmy to slumsy. jeden z pokoi. wyjebana dziura w ścianie między pokojami, najebana laska rzyga a jakiś gość ją zapina od tyłu. wchodzi cieć i pyta: co tu się dzieje? a gość odpowiada: spoko, nic jej nie będzie
historia prawdziwa
...a kierowca autobusu się zatrzymał, po czym wyrzucił portiera i wszyscy zaczeli klaskac.
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
@Stopka.
Biorąc pod uwagę nick i tą część w stopce mogę rzec, że chuj mnie obchodzi, co masz do powiedzenia. A dodatkowo po treści posta wnioskuję, że nic ciekawego.
Ale to musi być przejebane, mieszkać w takim syfie. Zero prywatności, zero ciszy, po dupie się podrapać nie można. Strach mieszkać z kimś, bo jeszcze ojebią cię z kasy i wszystkiego co masz. Wszystko o tobie wiedzą. Wspólne kible/łazienki, kuchnia, dramat. I jeszcze ta banda głośnych debili: drechów, plastików, ochlejmord i innego śmiecia, która wychowywana była w klatkach. Cieszę się, że mam w miarę normalne lokum. Ilekroć jacyś pojebani sąsiedzi będą darli ryja (zwłaszcza kretyni drą mordy w weekend, kiedy buractwo ma imprezy) i puszczali jakieś zjebane gówno typu rap czy techno, przypomnę sobie realia polskich akademików.
No własnie, kolejna pizda która w dupie była i gówno widziała, a ma najwięcej do powiedzenia.
Siedz dalej w tym swoim "w miare normalnym lokum" i wal konia gdy lokatorzy pójdą na zajęcia.
No własnie, kolejna pizda która w dupie była i gówno widziała, a ma najwięcej do powiedzenia.
Siedz dalej w tym swoim "w miare normalnym lokum" i wal konia gdy lokatorzy pójdą na zajęcia.
Dla mnie każde miejsce, w którym na kupie mieszka iluśc ludzi, zwłaszcza takich niedorośniętych studentów (bo większość jest tylko dorosłych, dojrzałych już nie) to dla mnie wiocha, syf, kiła i mogiła.
Nie muszę czekać, aż sublokator pójdzie na zajęcia, bo mamy osobne pokoje. Coś ci nie wyszło. Poza tym nie bardzo mam jak walić konia.
Dla mnie każde miejsce, w którym na kupie mieszka iluśc ludzi, zwłaszcza takich niedorośniętych studentów (bo większość jest tylko dorosłych, dojrzałych już nie) to dla mnie wiocha, syf, kiła i mogiła.
Nie muszę czekać, aż sublokator pójdzie na zajęcia, bo mamy osobne pokoje. Coś ci nie wyszło. Poza tym nie bardzo mam jak walić konia.
Wiek: 21. No kurwa, jaki dojrzały się znalazł. Pewnie ciota z UJ...
Jak się nie ma, to się nie wali, proste.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów