18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Życie w akademiku
kulfoloneus • 2012-11-17, 13:45

Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
Zgłoś
typhoon_2008 2012-11-18, 9:37
ten w czzerwonym szlafroku studiuje filozofie?

wds
Zgłoś
lotnik_1 2012-11-18, 10:46
akademik na Grochowie. To wiele wyjaśnia.
Zgłoś
qbann666 2012-11-18, 12:09
nie ma to jak cieszynska uśka
Zgłoś
Sin_69 2012-11-18, 12:43
to coś z czasów miasteczka AGH (Kraków) za czasów sprzed remontu. Nazywaliśmy to slumsy. jeden z pokoi. wyjebana dziura w ścianie między pokojami, najebana laska rzyga a jakiś gość ją zapina od tyłu. wchodzi cieć i pyta: co tu się dzieje? a gość odpowiada: spoko, nic jej nie będzie

historia prawdziwa

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
Lopez 2012-11-18, 13:52
Sin_69 napisał/a:

to coś z czasów miasteczka AGH (Kraków) za czasów sprzed remontu. Nazywaliśmy to slumsy. jeden z pokoi. wyjebana dziura w ścianie między pokojami, najebana laska rzyga a jakiś gość ją zapina od tyłu. wchodzi cieć i pyta: co tu się dzieje? a gość odpowiada: spoko, nic jej nie będzie

historia prawdziwa

...a kierowca autobusu się zatrzymał, po czym wyrzucił portiera i wszyscy zaczeli klaskac.
Zgłoś
aradd 2012-11-18, 14:06
Mają 2 razy lepsze warunki niż u nas... Kielce pozdrawiają..

Kto czyni dobro, znajduje dobro.
Zgłoś
brandon 2012-11-18, 16:10 2
To juz jest zalosne. "studenckie zycie". czyli ze co? picie z brzydkimi dziewczynami tani alkohol? pff
Zgłoś
Lopez 2012-11-18, 19:40
brandon napisał/a:

To juz jest zalosne. "studenckie zycie". czyli ze co? picie z brzydkimi dziewczynami tani alkohol? pff

Chyba tylko na politechnice
Zgłoś
Gonzoitano 2012-11-18, 22:01
każdy akademik którego korytarze wyglądają na szpitalne z definicji musi być chujowy
Zgłoś
rusofil 2012-11-19, 3:07
Ale to musi być przejebane, mieszkać w takim syfie. Zero prywatności, zero ciszy, po dupie się podrapać nie można. Strach mieszkać z kimś, bo jeszcze ojebią cię z kasy i wszystkiego co masz. Wszystko o tobie wiedzą. Wspólne kible/łazienki, kuchnia, dramat. I jeszcze ta banda głośnych debili: drechów, plastików, ochlejmord i innego śmiecia, która wychowywana była w klatkach. Cieszę się, że mam w miarę normalne lokum. Ilekroć jacyś pojebani sąsiedzi będą darli ryja (zwłaszcza kretyni drą mordy w weekend, kiedy buractwo ma imprezy) i puszczali jakieś zjebane gówno typu rap czy techno, przypomnę sobie realia polskich akademików.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Krak 2012-11-19, 9:41
Fajnie, ze macie takie miejsca. Tworząc związki możecie zwiększyć swój areał.
Zgłoś
szereg0wy 2012-11-19, 10:40
rusofil napisał/a:

Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.

@Stopka.

Biorąc pod uwagę nick i tą część w stopce mogę rzec, że chuj mnie obchodzi, co masz do powiedzenia. A dodatkowo po treści posta wnioskuję, że nic ciekawego.
Zgłoś
Lopez 2012-11-19, 16:16
rusofil napisał/a:

Ale to musi być przejebane, mieszkać w takim syfie. Zero prywatności, zero ciszy, po dupie się podrapać nie można. Strach mieszkać z kimś, bo jeszcze ojebią cię z kasy i wszystkiego co masz. Wszystko o tobie wiedzą. Wspólne kible/łazienki, kuchnia, dramat. I jeszcze ta banda głośnych debili: drechów, plastików, ochlejmord i innego śmiecia, która wychowywana była w klatkach. Cieszę się, że mam w miarę normalne lokum. Ilekroć jacyś pojebani sąsiedzi będą darli ryja (zwłaszcza kretyni drą mordy w weekend, kiedy buractwo ma imprezy) i puszczali jakieś zjebane gówno typu rap czy techno, przypomnę sobie realia polskich akademików.

No własnie, kolejna pizda która w dupie była i gówno widziała, a ma najwięcej do powiedzenia.

Siedz dalej w tym swoim "w miare normalnym lokum" i wal konia gdy lokatorzy pójdą na zajęcia.
Zgłoś
rusofil 2012-11-19, 22:47
Lopez napisał/a:

No własnie, kolejna pizda która w dupie była i gówno widziała, a ma najwięcej do powiedzenia.

Siedz dalej w tym swoim "w miare normalnym lokum" i wal konia gdy lokatorzy pójdą na zajęcia.

Dla mnie każde miejsce, w którym na kupie mieszka iluśc ludzi, zwłaszcza takich niedorośniętych studentów (bo większość jest tylko dorosłych, dojrzałych już nie) to dla mnie wiocha, syf, kiła i mogiła.
Nie muszę czekać, aż sublokator pójdzie na zajęcia, bo mamy osobne pokoje. Coś ci nie wyszło. Poza tym nie bardzo mam jak walić konia.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
szereg0wy 2012-11-19, 23:06
rusofil napisał/a:

Dla mnie każde miejsce, w którym na kupie mieszka iluśc ludzi, zwłaszcza takich niedorośniętych studentów (bo większość jest tylko dorosłych, dojrzałych już nie) to dla mnie wiocha, syf, kiła i mogiła.
Nie muszę czekać, aż sublokator pójdzie na zajęcia, bo mamy osobne pokoje. Coś ci nie wyszło. Poza tym nie bardzo mam jak walić konia.

Wiek: 21. No kurwa, jaki dojrzały się znalazł. Pewnie ciota z UJ...

Jak się nie ma, to się nie wali, proste.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów