Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
jebane studenty nieroby pierdolone.
@up Boli nie?
nie wtrącaj się
ten w szlafroku to taki głupek nie?
Chuj z tym filmikiem - na tyłach tego akademika są/były schodki na których wiodłem swoje życie podwórkowe przez około 4 lata dorastania Pierwsze szlugi, piwo, zioło... I parę jeszcze innych. Jak ktoś jest z grochowa, to automatycznie ma ode mnie piwo
Wspaniale :] Uwielbiam czytać jak banda 'ynteligentnych' pluje sie w komentach, jakie to maminsynki, jakie dzieci i nieroby. Widac, ze 'zal dupe sciska' ze sie nie dostalo na studia, albo skonczylo kierunek typu psychologia. No ale ktos bedzie musial pracowac na tych, ktorzy chca cos osiagnac.
jebane gimbusy dostały się na studia i kolejny filmik o akademiku
już wolę sobie ze swoimi staruchami mieszkać niż żyć w takim syfie i zbiorowisku przygłupów jak to
już wolę sobie ze swoimi staruchami mieszkać niż żyć w takim syfie i zbiorowisku przygłupów jak to
Nigdy nie mieszkałem w akademiku, bo zawsze było mnie stać na wynajęcie pokoju. Raz tylko znalazłem się w nim, jak kupiłem jakiś sprzęt od kolesia przez allegro i pojechałem po odbiór. Kurwa dramat. Wszyscy razem na kupie ściśnięci. Ani tu panienki zakutasić ani konia zwalić. W koło same brudasy i no-life'y. W życiu bym w takim chlewie nie mógł mieszkać. Jedynym plusem jest to, że w niektórych akademikach mają stałe burdele - to się ceni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów