18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Życie w akademiku
kulfoloneus • 2012-11-17, 13:45

Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
Zgłoś
treblewhat 2012-11-17, 14:20 12
jebane studenty nieroby pierdolone.
Zgłoś
Wuja Stalin 2012-11-17, 14:36 78
@up Boli nie?
Zgłoś
treblewhat 2012-11-17, 15:02 8
nie wtrącaj się
Zgłoś
Mrzygłód 2012-11-17, 15:41 1
ten w szlafroku to taki głupek nie?

"Gdy świat przestanie się zbroić a w wojsku zabraknie etatów oddamy broń na złom a trepów do domów wariatów"
Zgłoś
malvo 2012-11-17, 16:57 1
Strarkrafcik na lapku - lubie to .

non potest tacens
Zgłoś
a284839 2012-11-17, 17:20 2
banda mami synków którym wydaje się że jest dorosła.. żal.
Zgłoś
j................� 2012-11-17, 17:40 3
jakis lamerski ten akademik
Zgłoś
pezet 2012-11-17, 20:21 6
Chuj z tym filmikiem - na tyłach tego akademika są/były schodki na których wiodłem swoje życie podwórkowe przez około 4 lata dorastania Pierwsze szlugi, piwo, zioło... I parę jeszcze innych. Jak ktoś jest z grochowa, to automatycznie ma ode mnie piwo
Zgłoś
Lopez 2012-11-17, 21:23
Ten akademik to pikuś w porównaniu do Łódzkiego Medyka...
Zgłoś
manieeek 2012-11-17, 22:42 2
Wspaniale :] Uwielbiam czytać jak banda 'ynteligentnych' pluje sie w komentach, jakie to maminsynki, jakie dzieci i nieroby. Widac, ze 'zal dupe sciska' ze sie nie dostalo na studia, albo skonczylo kierunek typu psychologia. No ale ktos bedzie musial pracowac na tych, ktorzy chca cos osiagnac.
Zgłoś
job_twaju_mać 2012-11-18, 0:44
jebane gimbusy dostały się na studia i kolejny filmik o akademiku

Nie nie błoje się
Zgłoś
MrKakao222 2012-11-18, 0:44 1
Lol wychowałem się niedaleko
Zgłoś
komandoklucha 2012-11-18, 0:54
prywatność>>>>>>>>>>>>ten oboro podobny śmietnik
już wolę sobie ze swoimi staruchami mieszkać niż żyć w takim syfie i zbiorowisku przygłupów jak to
Zgłoś
b................b 2012-11-18, 1:06 5
Nigdy nie mieszkałem w akademiku, bo zawsze było mnie stać na wynajęcie pokoju. Raz tylko znalazłem się w nim, jak kupiłem jakiś sprzęt od kolesia przez allegro i pojechałem po odbiór. Kurwa dramat. Wszyscy razem na kupie ściśnięci. Ani tu panienki zakutasić ani konia zwalić. W koło same brudasy i no-life'y. W życiu bym w takim chlewie nie mógł mieszkać. Jedynym plusem jest to, że w niektórych akademikach mają stałe burdele - to się ceni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów