Tyle wygrac ;_;
Tyle amelinium
Tyle wygrac ;_;
Puszki nie sa z amelinium. Są pomalowane, a każdy wie że amelinium nie pomalujesz...
Prawda taka że póki się żyje na garnuszku mamusi to wszystko wygląda zajebiście . Nie jeden by sobie sam rady nie dał , proszę nie nie pie**olić że tak nie jest bo od miesiąca mieszkam sam , nie pracuję i już miałem takie dni że nie miałem co do ryja włożyć. Nie śmieszy mnie taki filmik bo wiem że jeśli się nie ma za co żyć to ludzie podejmują się wszystkiego by przetrzymać do dnia następnego.
To idź zbierać puszki.
To są jedyni ludzie którzy wpływają na segregację śmieci. Nie wiem czy ktoś z Was zastanawiał się jak są odbierane przez śmieciarkę 3 odrębne odpady: papier, szkło, plastik? Wszystkie stoją ładnie w osobnych pojemnikach ale śmieciarki mają tylko jedną komorę wszystko znowu się miesza i dopiero trafia na wysypisko...
A właśnie nie Śmieciarka ma jeden kontener, który ma 3 komory i wszystko sypią osobno - sam widziałem Chyba, że to tylko u mnie tak jest.
Co do tematu. Takie zbieranie jest niby śmieszne, ludzi to bawi. Ale jest historia pewnego właśnie Pana Żula, chyba ze Szwecji, który zbierał i sprzedawał. Ludzie w mieście się z niego śmiali. Często kupował gazety i sprawdzał notowania na giełdzie - co ludzi jeszcze bardziej śmieszyło. W końcu umarł, ale okazał się, że zostawił ponad milion euro zainwestowanych pieniędzy na giełdzie, które miał ze sprzedaży puszek. Nagle znalazła się jego rodzina, która chciała te pieniądze. Jak się w mieście dowiedzieli ile zostawił wtedy nikomu nie było do śmiechu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów