📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jamajczycy go nienawidza, odkryl prosty sposob itd......
w niemieckim aucie to opcja standardowa , ale w Toyocie tego nie widziałem
Też tak czasem palimy. Nie widzę w tym nic złego, oprócz marnowania. Tak poza tym każdy pojebany sposób jarania jest ciekawy. Z takiej maszynki dym jest dużo gorętszy, łatwiej o wyłapanie serią komet no i ofkorsy uczucie wpompowywania dymu bez konieczności wdechu - bomba
Ale zajebioza
Metoda efektowna, ale średnio bezpieczna dla zdrowia . Cała pompka jest zrobiona zapewne z jakiegoś chińskiego tworzywa. Temperatura płynięcia to około 250 stopni celsjusza, a płonące zielsko porównajmy do żaru papierosa czyli około 500-600 stopni. Możecie sobie wyobrazić ile materiału po drodze zamieniło się w jakąś rakotwórczą substancję i trafiło do ich płuc. Nawet jeśli dożyją sędziwego wieku to ich dzieci będą gwiazdami działu anomalii rozwojowych
AleDlaczego napisał/a:
Vavato,
Tak, bo palenie skrętów albo z wiadra w ogóle nie jest rakotwórzce.
Zdecydowanie mniej niż wdychanie par ABS z którego robi się większość takich sprzętów. To tak jakbyś porównywał palenie papierosa w bibułce do palenia papierosa owiniętego reklamówką. Subtelna różnica, niedostrzegalna dla ameby.
Vavato,
Tylko ameba może stwierdzić, że lepiej wdychać rakotwórcze związki z samego dymu niż z dymu i topionego plastiku. Normalny człowiek bez kompleksów nie rusza takiego gówna. Tylko zakompleksieni nieudacznicy życiowi ubarwiają swoje szare życie paląc zielsko i uważają to za coś wyjątkowego.
Tylko ameba może stwierdzić, że lepiej wdychać rakotwórcze związki z samego dymu niż z dymu i topionego plastiku. Normalny człowiek bez kompleksów nie rusza takiego gówna. Tylko zakompleksieni nieudacznicy życiowi ubarwiają swoje szare życie paląc zielsko i uważają to za coś wyjątkowego.
AleDlaczego
Nigdzie nie napisałem, że samo palenie jest w porządku, lub że lepiej robić jedno niż drugie.
Mimo to uważam, że dobry dym nie jest zły i jeśli nigdy nie zapaliłeś skręta to w dupie byłeś i gówno widziałeś
Amen, nie dyskutuję więcej.
Nigdzie nie napisałem, że samo palenie jest w porządku, lub że lepiej robić jedno niż drugie.
Mimo to uważam, że dobry dym nie jest zły i jeśli nigdy nie zapaliłeś skręta to w dupie byłeś i gówno widziałeś
Amen, nie dyskutuję więcej.
Vavato,
Biedny zakompleksiony człowieczku, tylko tyle jesteś w stanie w życiu zrobić? Zjarać się i śmiać jak upośledzony szympans albo patrzeć w sufit jak jarzyna?
Biedny zakompleksiony człowieczku, tylko tyle jesteś w stanie w życiu zrobić? Zjarać się i śmiać jak upośledzony szympans albo patrzeć w sufit jak jarzyna?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów