Dokument wyemitowany 2012 roku. Wywiady przeprowadzane z konkretnymi ludźmi, myślę że w świetle przedstawionych wydarzeń w filmie "Służby specjalne" warto sobie skonfrontować informacje, i usłyszeć co o tym zdarzeniu myślą ludzie z bliskiego otoczenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Parę lat temu jak jeszcze o polityce nie wiedziałem nic, lub tyle co usłyszałem przypadkiem we wiadomościach to się z tego człowieka śmiałem... a no bo się w telewizji śmieją.. no ale jak zacząłem interesować się sprawami politycznymi to śmiać się z niego przestałem. Mówcie co chcecie, ale samobójstwo to to nie było. Był nie wygodny dla rządzących i został zlikwidowany, co zresztą jest dobrze pokazane w filmie/serialu "służby specjalne". To co mówił ludzi śmieszyło i ludzie nazywali go oszołomem, a po jego śmierci wiele rzeczy o których mówił okazały się prawdą. Daleko mi poglądami do Andrzeja Leppera, ale zależy mi na prawdzie.
youtube.com/watch?v=QinKXARwmVE
youtube.com/watch?v=QinKXARwmVE
"Lekarz który tam był, walczył o to aby jak najwcześniej wyjść. Po prostu wszedł, spojrzał.. no.. "powieszenie". Widział te zwłoki z odległości 2metrów".
Prosta sprawa. To był Dexter
Wszystko fajnie opowiedziane itp ale dziwi mnie tylko jedna rzecz. Dokument wydała TVP. Stacja reżimowa
Prosta sprawa. To był Dexter
Wszystko fajnie opowiedziane itp ale dziwi mnie tylko jedna rzecz. Dokument wydała TVP. Stacja reżimowa
skoro lekarz, prokurator i media spieszyły się z ustaleniem samobójstwa, zabójstwo na tle biznesowym można wykluczyć
"Alpinista" chciał swoim upadkiem wywołać polityczną lawinę,
albo nie dźwignął pogróżek (możliwych konsekwencji), albo odwiedził go seryjny samobójca
o samym "seryjnym" materiału by starczyło na drugą serię odcinków
"Alpinista" chciał swoim upadkiem wywołać polityczną lawinę,
albo nie dźwignął pogróżek (możliwych konsekwencji), albo odwiedził go seryjny samobójca
o samym "seryjnym" materiału by starczyło na drugą serię odcinków
5:45 nafurany jebaniec
No i co z tego że wiemy że to nie było samobójstwo? Nie on jeden zginął, nie pierwszy i nie ostatni. A ludzie nic zrobić nie mogą. Niewygodnych będą usuwać. 11 września 2001, smoleńsk, I i II wojna światowa, atak na pearl harbor, ebole i inne wirusy. To wszystko było zaplanowane, za tym stoją ludzie którzy rządzą światem. Zdejmijcie różowe okulary i włączcie myślenie. Ten świat kiedyś kopnie w kalendarz bo ludzie zamiast myśleć jak przetrwać to zabijają się wzajemnie, tworzą jakąś broń która jest w stanie zmieść ludzi z powierzchni, zarażają ludzi wirusami aby potem sprzedawać im leki. Powstają jakieś filmy, książki, oficjalne wersje że było tak a nie inaczej i chuj. Koniec sprawy. Ludzie to kupują, pokrzyczą w internecie i tyle. Gdzie ja kurwa żyje...
@Maksymilian
Rozumiem że ty robisz coś więcej. Oświeć nas w takim razie co to za działalność. Daj nam bodziec i motywację!
Rozumiem że ty robisz coś więcej. Oświeć nas w takim razie co to za działalność. Daj nam bodziec i motywację!
Poznałem kiedyś pewną osobę z jego środowiska prawniczego, którą wcześniej internetowe plotki uśmierciły. Trzeba więc podchodzić do rewelacji internetowych tytanów z dużą rezerwą.
Ań ań a nie było tam Iluminatów? Lepper był wykreowanym przez władzę pajacem, który miał odciągać głosy niezdecydowanych i wsiurów. Tak się odgrażał jaki to on anty systemowy, ale jak przyszło co do czego to w podskokach wszedł do koalicji i nigdy nie pyskował.
służby specyjalne i tyle w temacie za dużo wiedział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów