W dziale fantastyka i horrory:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny ból dupy katolików, i kolejne piwo dla ciebie
bo to jest sci-fi i tym podobne. co bedziemy kurwa owijac w bawelne.
A jednak kurwa... W końcu znalazła swój odpowiedni dział. A już ponad 2000 lat wmawiają wszystkim że to działo się naprawdę
ateiści już się spuszczają nad tym obrazkiem.
ja bym to ustawił w dziele rozpałka do grilla
widziałem to na wiocha.pl 4 tygodnie temu. Gonisz gimbaze autor, gonisz.
Wielkie kurwa halo, bo na czas komunii ustawili w najbardziej widocznym miejscu najbardziej potrzebną dla niektórych w tym czasie rzecz.
Co się z wami kurwa dzieje, że to was śmieszy?
Co się z wami kurwa dzieje, że to was śmieszy?
A czym różni się od mitologii greckiej czy nordyckiej lub od choćby Cyklu Wiedźmińskiego? Chyba tym, że mniej barwne i ciekawe.
tataPszemka napisał/a:
ja bym to ustawił w dziele rozpałka do grilla
Idź być nazistą gdzie indziej.
prawdopodobnie najczęściej czytana i najbardziej znana pozycja fantasy na świecie. Do tego zalicza się pod horror: plagi, opętania, zombie , egzorcyzmy , samozapłodnienia, ufo .
Mam pytanie czy jest Biblia dla dorosłych? Bo wszędzie widzę dla dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów