Zdjęcie tytułowe wiadomości wzięte nieważne skąd, jeden z głównych portali informacyjnych. Uznałem za stosowne wrzucić tutaj, bo powaliło mnie zestawienie tego zdjęcia z tytułem newsa: "Francja protestuje przeciw użyciu gazu w Syrii" Perfekcja. Zachustowane baby, szlaczek na transparencie...nie trzeba nawet dopisywać, że to dzisiejsza Francja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejne wspaniałe osiągnięcie lewactwa-Francja, najstarsza córa Kościała, jeden z potężniejszych krajów świata, ojczyzna wspaniałej kultury europejskiej, filozofii, malarstwa, sztuki i literatury została zamieniona w ciapaty pierdolnik gdzie zwierzęta biją białych i palą ich samochody wprowadzając prawa syfu, z którego uciekli.
żadnemu pierdolonemu lewakowi czy ciapatemu nie przejdzie przez myśl, że w Europie żyje się tak dobrze dzięki mentalności i kulturze rodowitych Europejczyków. Ich zdaniem bieda w islamskich i czarnych pierdolnikach to wina rasizmu białych, których trzeba tępić, mimo, że w Europie istniała cywilizacja zanim dowiedzieliśmy się o istnieniu Afryki czy islamu, gdzie ludzie napierdalali się dzidami nim zastąpili je kałaszami wynalezionymi przez białych. Zgadnijcie jak będzie wyglądała Europa za 20 lat gdy cywilizowanych inteligentnych Europejczyków i ich kulturę zastąpi się ciapatymi debilami i Koranem, a uniwersytety i kościoły przerobi się na meczety...
żadnemu pierdolonemu lewakowi czy ciapatemu nie przejdzie przez myśl, że w Europie żyje się tak dobrze dzięki mentalności i kulturze rodowitych Europejczyków. Ich zdaniem bieda w islamskich i czarnych pierdolnikach to wina rasizmu białych, których trzeba tępić, mimo, że w Europie istniała cywilizacja zanim dowiedzieliśmy się o istnieniu Afryki czy islamu, gdzie ludzie napierdalali się dzidami nim zastąpili je kałaszami wynalezionymi przez białych. Zgadnijcie jak będzie wyglądała Europa za 20 lat gdy cywilizowanych inteligentnych Europejczyków i ich kulturę zastąpi się ciapatymi debilami i Koranem, a uniwersytety i kościoły przerobi się na meczety...
i bardzo dobrze niech giną skurwesyny ciapate, nie wazne czy mlodzi- wyrosna i tak skurwysyny na ekstremistów chodzących z pasem szachida.
Pewnie zaraz jakas cipa oburzy sie i powie"ale to male dzieci i pewnie ci normalni muzulmanie..."chuja prawda, dzieci jak pisalem wyzej, a jezeli ktos normalny ucierpial to trudno
zreszta chuj mnie to obchodzi
Pewnie zaraz jakas cipa oburzy sie i powie"ale to male dzieci i pewnie ci normalni muzulmanie..."chuja prawda, dzieci jak pisalem wyzej, a jezeli ktos normalny ucierpial to trudno
zreszta chuj mnie to obchodzi
No i mają żabojady multi kulti
A co do Syrii, to zostawić ją w spokoju. To jest ich wojna domowa i sami muszą sobie z nią poradzić. Ale widać ktoś chce na niej zarobić. Czuję że jeszcze trochę i my polecimy tam z misją.
A co do Syrii, to zostawić ją w spokoju. To jest ich wojna domowa i sami muszą sobie z nią poradzić. Ale widać ktoś chce na niej zarobić. Czuję że jeszcze trochę i my polecimy tam z misją.
a gdzie ci francuzi? ja tam widze same sniade ryje do zagazowania
Al Asad od paru miesięcy prosi o wizytację ONZ i przypadkiem na parę dni przez nią zostaje użyty broń chemiczna. Kurwa przypadek, co nie? Całe szczęście te wsioki(rebelianci) nie przewidziały, że ktoś może zrobić zdjęcia broni chemicznej znajdującej się w ich tunelach. Jeśli w Syrii nie będzie wojskowej dyktatury to będzie taka samia chujnia jak jest teraz w Libii, czyli cofnięcie cywilizacyjnie o jakieś 30-40 lat + kolejny przyczółek dla terrorystów.
Bomba zegarowa tyka i niedługo jebinie w kraju żabojadów .sami se zgotowali taki los
Jeżeli im tak szkoda swojego kraju i ludzi tam ginących to co oni robią we Francji? Może tak ruszyliby dupy spowrotem i ocalili swoich? Pozowanie do zdjęcia to jedyne co potrafią? Przecież zadymy, podpalanie, mordowanie i nne kurestwa mają we krwi, więc do roboty!
Al Asad byl w call of duty, jak go zabija to bedzie III wojna swiatowa, powiadam wam
to musi być jakaś wielka zmowa by wyplenić białą rase bo nie czaje jak można na swoim podwórku dawać sie cwelić!
@ostatni Ten komentarz rozjebał mi mózg bardziej, niż bomba islamskiego terrorystę samobójcę =D
Kurwa, ale te jebane brudasy są tępe To tak jakbym ja się komuś wpierdolił na chatę i kazałbym mu wypierdalać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów