Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Oni tam byli legalnie, było spokojnie - gdy tylko coś się działo tłum krzyczał "precz z agresją" , w ogóle nie rozumiem tego porównania. Obrońcy by już się krzyżowali żeby władza nie zabierała im lizaka.
Koledze przeszkadza chyba, że ludzie mają dosyć tego cyrku i protestują... pokojowo i legalnie.
Rysh napisał/a:
W którym miejscu zniżyli się do ich poziomu? Bo oglądałem prawie całą transmisję i nic nie zauważyłem
Biorąc udział w tym cyrku służącym odwróceniu uwagi od prawdziwych problemów.
Infamis napisał/a:
Biorąc udział w tym cyrku służącym odwróceniu uwagi od prawdziwych problemów.
dads łot ajm toking abałt.... Poza tym nie oszukujmy się- bardzo duża część osób, które tam były, znalazły się w tym miejscu tylko i wyłącznie dla bycia cool i z powodu braku zajęcia. Tylko grilla i muzyki mi tam brakowało....
Już by sobie qrwa dali spokój z tym krzyżem dzień w dzień zbiera się tam albo banda fanatyków co są gotowi zabić za ten zbitek desek, albo banda tak samo niepotrzebnych tam ludzi z debilnymi hasłami i plakatami... Całego tego burdelu misi pilnować przez 24h policja bądź straż miejska, którzy tam nie stoją za darmo te pieniądze mogli by przeznaczyć na jakieś bardziej ambitne cele. Cała Europa się z nas śmieje, ale to chyba nic nowego
siwy_oscar napisał/a:
hotel Europa
To gdzieś w Ameryce? Wiesz jak to z nimi bywa, hotel Ukraina a w Moskwie umiejscowiony.
Linekk napisał/a:
To gdzieś w Ameryce? Wiesz jak to z nimi bywa, hotel Ukraina a w Moskwie umiejscowiony.
Hotel Europa jest na przeciwko pałacu prezydenckiego i krzyza...
http://www.gry.jeja.pl/5324,bitwa-o-krzyz.html
Teksty babci z życia wzięte.
Ja nawet nie stawiałem oporu ;d
Teksty babci z życia wzięte.
Ja nawet nie stawiałem oporu ;d
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
think666 napisał/a:
/watch?v=aDZLjqEkaG8&feature=related
na youtubie - polecam jak cholera
Kordon z ciał XD Woda święcona działała XD Ja pierdziele kto mu dał tytuł doktora oO A tu idze sobie komuch przebrany za księdza co upokarza Polskę święcąc tą tablice niegodną!
Jaki to komuch, toż to żydo-mason przebrany aby zwieść w pole prawdziwych patriotów. Hańba, jak można było nie spałować tego dupka, który uroczystość zakłócał.
Cytat:
Pod pałacem prezydenckim koło krzyża stali ludzie z transparentem: "Nie zapomnimy o mordzie naszego prezydenta". Podeszła do nich starsza pani i powiedziała: "Trudno będzie o niej zapomnieć, taka sama morda jest jeszcze w Sejmie" (araniawariat)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów